Kövess minket!
  
     

Varázsolja egyszerűbbé cége működtetését, vegye igénybe postai szolgáltatásainkat!

Varázsolja egyszerűbbé cége működtetését, vegye igénybe postai szolgáltatásainkat!
2020, január 29.

Ahhoz, hogy egy cég hatékonyan tudjon működni, rengeteg szervezésre van szükség. Természetesen a legfontosabb, hogy a vállalkozás a saját szakterületén jól működjön, azonban nem szabad elhanyagolni a papírmunkát, a különféle adminisztrációs tevékenységeket sem. Ezekből amit lehet, érdemes kiszervezni: ilyen például a bérszámfejtés, a könyvelés, a postai ügyintézés. Ha Ön is így gondolkozik, a legjobb helyen jár, ugyanis cégünk fő tevékenysége a postai szolgáltatások nyújtása, melynek igénybe vételével Ön rengeteg időt spórolhat.

postai szolgáltatások kiszervezése több szempontból is előnyös. Így nem Önnek, illetve egy alkalmazottjának megy el az értékes munkaideje, hanem mindent nagy tapasztalattal rendelkező munkatársainkra bízhat. Postafiókot biztosítunk, átvesszük a leveleket, feladjuk a küldeményeket, vezetjük a postakönyvet, az ezzel kapcsolatos költségeket pedig kéthetente vagy havonta részletesen elszámoljuk. Önnek nem szükséges sorban állnia, alkalmazkodnia a posta nyitva tartásához, elfelejtheti a kapkodást is, hogy még zárás előtt odaérjen. Postai szolgáltatásaink igénybe vételével a küldeményeket az ügyfelei, illetve partnerei mindig időben megkapják, hiszen velünk nem fordulhat elő, hogy valamit nem sikerül időben feladnunk! Gyakran küld be pályázatokat? Sok levelet ad fel? Csomagokat is előszeretettel küld postán? Akkor Önnek mindenképp érdemes igénybe vennie postai szolgáltatásainkat! Így cége sokkal hatékonyabban működhet, ugyanis mi az ezzel kapcsolatos teendőket teljes körűen átvállaljuk!

postai szolgáltatások kiszervezése megéri. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és szeretné gördülékenyen intézni a levelek feladását, illetve átvételét, forduljon bizalommal hozzánk! Ha kérdése van postai szolgáltatásainkról, vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-1-239-3971-es telefonszámon vagy a  porto@porto.hu e-mail címen, szívesen állunk rendelkezésére, és tájékoztatjuk a részletekről.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
Maximális tisztaság az irodaházban szennyfogó szőnyeg használatával

Egy irodaházban nagyon fontos a megfelelő körülmények biztosítása. Kiemelt jelentősége van annak, hogy amikor megérkezik egy ügyfél, milyen körülmények fogadják....

Close