Kövess minket!
  
     

Újdonság a tachográfok terén – Az automatikus pihenőidő rögzítése!

Újdonság a tachográfok terén – Az automatikus pihenőidő rögzítése!
2017, szeptember 27.

Akik a szállítmányozás terén sofőrként dolgoznak, vagy tömegközlekedési járművet vezetnek, számukra nem ismeretlenek a tachográfok, amelyek elengedhetetlenek e téren a szabályos munkavégzéshez. A tachográfok használatát szigorú szabályok védik, emiatt egyre többen döntenek a digitális típusok mellett, hiszen szerkezetükben már automatikusan rögzítve vannak azok a tényezők, amelyek betartásának mellőzésekor komoly pénzbírságokkal is sújthatják a sofőrt, vagy a szállítmányozási vállalkozást!

 

Az egyik ilyen sokat vitatott, kényes tényező a tachográfok esetében az a pihenőidő, amely gyakorta szerepel a büntetések indoklásában. A legújabb fejlesztésnek köszönhetően már nem kell tartani a bírságoktól, ugyanis a digitális tachográfok már automatikus pihenőidővel üzemelnek, ami igencsak megkönnyíti a tulajdonosok és a sofőrök helyzetét!

 

Az automatikus pihenőidőt biztosító szoftver lényege, hogy amint a sofőr leveszi a gyújtást a járműről, a digitális tachográf speciális programja azonnal számolja a szünetet, így elkerülhető a szabálysértés akkor is, ha a vezető elfeledkezik a pihenőidő rögzítéséről, mely jelentős könnyebbséget jelent a munkavállalók és a munkáltatók számára is!

 

Mindenekelőtt fontos tudni, hogy a szoftvert csakis adott gyártási számtól lehet alkalmazni, ezért mielőtt élne a lehetőséggel, és telepíttetné digitális tachográfjára az automatikus pihenőidő rögzítését, tájékozódjon a készüléke gyártási számáról, illetve érdeklődjön szakemberektől az újdonságról!

 

Ha olyan céget keres, ahol naprakész szakemberek segítenek Önnek eligazodni a digitális tachográf újdonságai terén, keresse a Kunstár és Társa Bt.-t! Munkatársaink azon fáradoznak, hogy ügyfeleinket megismertessék az automata pihenőidő rögzítéssel, annak érdekében, hogy megkönnyítsék a szállítmányozásban dolgozók helyzetét! Bővebb információkat honlapunkon a www.kunstartachograf.hu címen találhat! Kérdés esetén hívjon minket telefonon, a 06-30-458-1185-ös számon, vagy írjon e-mailt a kunstarbt@globonet.hu címre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
hunnect.com_1709
Idegen nyelvű, üzleti szövegeit fordíttassa le gyorsan és egyszerűen!

Idegen nyelvű dokumentumok fordítására van szüksége? A hivatalos, üzleti fordítást igénylő szövegek esetében nagyon fontos a pontos feladatmegoldás, hiszen egy-egy...

Close