Kövess minket!
  
     

Tudnivalók az öltözőszekrényekről

Tudnivalók az öltözőszekrényekről
2017, május 31.

Az öltözőszekrények nemcsak különböző fitnesztermek kiváltságai, hanem munkahelyek, iskolák helyiségeiben is nélkülözhetetlen berendezések. Napjainkban többféle kivitelezésű öltözőszekrény létezik a piacon, de ahhoz, hogy a legideálisabb terméket kiválasszuk, ahhoz több szempontot is figyelembe kell vegyünk!

Először is az adott helyen tartózkodók igényeit kell felmérni, hogy milyen mélységű öltözőszekrényekre van szükségük. Ha csak táskákat, különböző személyes holmikat szeretnének benne elhelyezni, akkor nem feltétlenül kell nagy belső terű szekrénnyel számolnunk, de ruhák esetében a gyűrődésmentes tárolás miatt előnyös, ha olyan szekrényt választunk inkább, amiben van lehetőség vállfára helyezni az utcai öltözéket. Az öltözőszekrények méretén kívül fontos meghatároznunk, hogy milyen anyagból legyenek a berendezések. Általában fából és fémből készülnek ezek a termékek, a lényeg, hogy olyan típust válasszunk, ami ellenáll hosszútávon bármilyen külső hatásnak.

Az egyik legkedveltebb öltözőszekrény típus a hosszúajtós változat, ami rendkívül praktikus megoldást nyújt, mert a teljes szekrénymagasság a rendelkezésünkre áll a tároláshoz. A ruhákat akár vállfára is akaszthatjuk, így garantált a gyűrődésmentesség, emellett pedig nem kell egy térbe helyezni az utcai cipővel öltözékünket, így a praktikusság mellett a higiéniáról is gondoskodik ez a típusú öltözőszekrény. A sportpados öltözőszekrény elsősorban edzőtermek elengedhetetlen berendezései, ami biztosítja a vendégek számára a komfortos tárolási lehetőséget, de ezzel a típussal óvodákban is találkozhatunk, ahol fontos, hogy a gyerekek úgy tudják átvenni az utcai cipőjüket, ruhájukat, hogy ahhoz le is tudjanak ülni.

Mindenképp érdemes beruházni bármilyen típusú öltözőszekrényre, a biztonság és a kényelem jegyében! A Vasszer Raktártechnika Kft. kínálatában megtalálja az ideális terméket vállalkozása vagy intézménye számára! A szekrényeket honlapunkon a www.vasszer.hu címen tekintheti meg! Kérdés esetén hívjon minket telefonon a 06-32-512-600-as számon, vagy írjon e-mailt a vasszer@vasszer.hu címre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
Irodaberendezési tippek
Irodaberendezési tippek

A megfelelő irodai berendezés elengedhetetlen egy produktív és kellemes munkakörnyezet kialakításához. Ha profikra bízzuk az iroda tervezését és kivitelezését, hosszú...

Close