Kövess minket!
  
     

Teremtsen egységes arculatot cégének a Step Kft. segítségével!

Teremtsen egységes arculatot cégének a Step Kft. segítségével!
2014, május 5.

A Step Kft. sok éves tapasztalatának köszönhetően ma már olyan referenciákat tud felmutatni leendő és meglévő ügyfeleinek, melyek biztosítják őket szakmai tudásukról, valamint kreatív megvalósítási ötleteikről!

Egy cég arculata sok komponensű kérdés. Hiszen beszélhetünk alap tényezőkről, mint a logó, vagy a weboldal kialakítása, amelyeknél rendkívül fontos, hogy egy egységes látványt és dizájnt képviseljünk!
Például különböző társaságokat a logójuk színével azonosítják, mivel az ilyen típusú ingerek sokkal mélyebb nyomot hagynak az emberi agyban, mint egy név. Tehát, amikor egy grafikus segítségével elkészítjük cégünk vagy vállalkozásunk logóját, akkor már a tervezés fázisában érdemes kihangsúlyoznunk az elképzeléseinket, véleményt és javaslatokat kérni, valamint a megtervezett logót megmutatni több embernek is, hogy mit gondolnak róla.

Ezek az alapok, majd ezt követően egyre szélesebb körben érdemes arculatunkat és logónkat képviselni. Első lépés, a céges névjegykártya elkészítése. Kezdjük a vezetőkkel, illetve az ügyfelekkel foglalkozó munkatársakkal, hiszen ők azok, akik elsősorban képviselnek minket.

Amennyiben az Ön cége különböző gyártási munkafolyamatokat is ellát esetleg olyan munkák is előfordulnak, mely elvégzéséhez védőruházat is szükséges, akkor ezeket a felületeket is érdemes kihasználni a reklám szolgálatában! Egy egységes munkaruházat bevezetése segíti a csapatszellem kialakulását, valamint egy egységes profi benyomást kelteni az ügyfelek szemében.

A Step Kft. szolgáltatásai között egyedi reklámtermék készítésére is van lehetőség, amit megvalósíthatunk szitanyomással, mely ideális sima vagy csak enyhén görbült felületek dekorálására, például bögrékre, poharakra, papírra vagy textilanyagokra, melyek kiváló lehetőséget teremtenek az ügyfelek megajándékozására, vagy akár cégen belüli használatra is.

Transzfernyomással a durvább, egyenetlen felületek megmunkálására tudunk megoldást nyújtani ügyfeleink számára! Ezzel a technikával valósítjuk meg a bőröndök emblémázását, vagy csak egyedi mintázattal való ellátását. Ezen felül különböző durvább anyagú ruhaneműk nyomását is elvégezhetjük a transzfernyomással, például esőkabátok, dzsekik, sapkák, vagy akár táskák díszítését.

Végül, de nem utolsó sorban a tamponnyomással készítjük el a kisebb méretű reklámajándékok dekorálását, gondolunk itt, pendrive-okra, tollakra, iratcsipeszekre. Ezzel a módszerrel, akár már értékesebb ajándékokat is elkészíttethet a Step Kft. segítségével, melyeket a kiemelkedő munkateljesítményért alkalmazottainak is ajándékozhat.

Látogasson el weboldalunkra, ismerje meg szolgáltatásainkat és kérdés esetén, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken.

http://www.stepkft.hu/index.php

Step Kft.

  • Székhely: 9700 Szombathely, Rákóczi F. u. 13.
  • Telephely: 9700 Szombathely, Mátyás kir. u. 22./a (Hátul az udvarban)
  • Telefon: 94 / 345-234
  • Fax: 94 / 509-087
  • E-mail: info@stepkft.hu, zoli@stepkft.hu

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
galgo.hu
Indítsa be velünk a karrierjét!

A Go print nem csak a frissen indult vállalkozások szolgál rendkívüli ajánlatokkal, hanem végig kísérheti akár fiatal éveitől kezdve, egész...

Close