Kövess minket!
  
     

Tegye lehetővé a biztonságos és kényelmes utazást megbízható laprugókkal!

Tegye lehetővé a biztonságos és kényelmes utazást megbízható laprugókkal!
2018, november 14.

Cserére vagy javításra szorul a járművön található laprugó? Nem érdemes a teendőkkel várni, ugyanis nagy problémákat okozhat a sérült állapotban lévő laprugó. Több szempontból nélkülözhetetlen eleme a közlekedési eszközöknek, ezért fontos, hogy mindig kiváló állapotú laprugót alkalmazzon.

A gépjárművek futóművei és alváza közé rugók kerülnek a kialakítás során, ugyanis kényelmesebbé teszik az utazást és megbízhatóbbá az áruk szállítását. Az útfelület egyenetlenségéből számos probléma adódhat, ezért fontos, hogy előre gondoljunk ezekre a tényezőkre. A közlekedési eszköz alkatrészeinek kímélése, a kormányozhatóság, valamint a tolóerő jó hatásfokának szempontjából egyaránt kiemelt szerepet töltenek be a rugók. A személy- és tehergépjárművek, a pótkocsik, az utánfutók és a mezőgazdasági munkák ellátására alkalmas gépek esetében egyaránt az egyik leggyakrabban előforduló kellék a laprugó.

Többféle rugóköteg készítésére kerülhet sor. A jobban igénybe vett rész eltörése súlyos következményekkel járhat, ezért fontos a biztosítólapok alkalmazása. Számos pozitív tulajdonságot említhetünk meg a laprugók mellett. A lapok között keletkező súrlódás csökkenti a percenkénti lengésszámot, rendkívül fontos a toló- és fékezőerők átadását illetően, valamint felhasználhatjuk a futómű felfüggesztésére. Előfordulhat kopás, kifáradás vagy laptörés. Bármely nehézséggel állunk szemben, megoldható a laprugók javítása. Rendszeresen szükség van a laprugó karbantartására, így megelőzhetjük a problémákat, időben észlelhetjük, ha a laprugó javításra vagy cserére szorul.

Magas színvonalú, megbízható szolgáltatást nyújtunk a Balogh Rugóüzem munkatársaiként. A gépjárművek rohamos elterjedésének köszönhetően egyik fő tevékenységünk a laprugók gyártása és javítása. Bármilyen típusú jármű vagy gép használata, kialakítása során van szüksége rugókra, készséggel állunk rendelkezésére. Informálódjon részletesen cégünk tevékenységéről a www.baloghrugo.hu internetes oldalunkon!

Jusson hozzá kiváló minőségű, igényeinek megfelelő laprugókhoz, biztosítsa a gondtalan, kényelmes járműhasználatot! Forduljon hozzánk laprugók gyártása és javítása ügyében! Lépjen velünk kapcsolatba a 06-20-966-6002-es telefonszámunkon vagy az info@baloghrugo.hu e-mail címünkön!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
femszekrenyek.eu.18.08
Az irodai adminisztráció elmaradhatatlan kelléke: a GDPR Ready fémszekrény

Az elmúlt hónapokban minden cégvezető és irodai alkalmazott megismerte a GDPR fogalmát. Az Európai Unió Egységes Adatvédelmi rendelkezéseinek köszönhetően átalakultak...

Close