Kövess minket!
  
     

Tegye komfortosabbá lakóközössége életét panel ablakcserével!

Tegye komfortosabbá lakóközössége életét panel ablakcserével!
2017, március 27.

Magyarország lakosságának mintegy ötöde él panelházban. Rengeteg előnye van a panelházaknak, de emellett több hátránya is, például sokkal bonyolultabb felújítani, mint egy családi házat. Utóbbi esetében a ház tulajdonosaié a döntés, hogy mit és hogyan szeretnének változtatni az épületen, azonban egy panellakás felújítását mindig engedélyeztetni és egyeztetni kell a lakóközösséggel.

A panel ablakcsere ilyen szempontból különösen komplikált feladat, hiszen az épület külsejére is hatással van, ezért legjobb esetben a panelépület összes ablakát egyszerre cserélik ki. Amennyiben megtörténik a lakóközösséggel való egyeztetés, és teljes panel ablakcserére kerül sor, már csak annyi dolgunk van, hogy megkeressük a megfelelő szakembereket, akik precízen és megbízhatóan kivitelezik a munkát. Azért is fontos olyan szakembereket találni, akik rendelkeznek elég tapasztalattal a panel ablakcserében, mert viszonylag sok tényezőt kell figyelembe venni a kivitelezéskor. A panel ablakcsere a lakók közvetlen környezetében történik, és a komfortérzetük megőrzése érdekében fontos a minél gyorsabb munkavégzés. Emellett mivel a panellakások jellemzően kicsik, általában a berendezés is zsúfolt, aminek védelmére különösen figyelni kell az ablakok cserélésekor. Mivel a panelek városokban találhatók, egy ablak esetében nagyon fontos a jó záródás és a megfelelő hangszigetelés, hiszen legtöbbször forgalmas utak mellett helyezkednek el a panelek. Egy modern, új ablak rendkívül sokat dobhat egy lakás értékén, és a lakók kényelmét is jelentősen növeli.

Szeretné modernebbé és komfortosabbá tenni panelépületét? Válasszon minket, ha panel ablakcserére van szüksége! További információkért látogasson el honlapunkra, a www.ablakvar.hu webcímre, és tekintse meg széleskörű szolgáltatásainkat! Kérdés esetén bátran vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-30-575-98-24-es telefonszámon, illetve az info@ablakvar.hu e-mail címen, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
Mikor érdemes nyári gumira váltani?
Mikor érdemes nyári gumira váltani?

A hosszú, hideg tél után végre megérkezett a tavasz, és ezzel együtt az autógumiváltás időszaka. Sokan a jó idő beköszöntével...

Close