Kövess minket!
  
     

Szélvédőt ért kőfelverődés megoldása

Szélvédőt ért kőfelverődés megoldása
2016, január 25.

Rendszeresen közlekedik autóval a téli időszakban is, és gyakran találkozik rosszabb útviszonyokkal? Ha kőfelverődés, vagy bármilyen más váratlan esemény történik, minél előbb tanácsos felkeresni szélvédő javítással foglalkozó, tapasztalt szolgáltatót, különösen igaz ez, ha céges autóról van szó.

Az éjszaka tapasztalható leghidegebb időben, a fagyok miatt sok helyen felgyorsul a kátyúk képződése. Emiatt még odafigyelve sem biztos, hogy elkerülhető autónk valamely részének károsodása. Különböző méretű darabok válnak ki az aszfaltból, és ezek akár a szélvédőre is felpattanhatnak, komoly sérülést okozva. A szélvédő javítását ilyen esetben célszerű minél gyorsabban elvégeztetni. Ennek mellőzése költségesebb kárhoz vezethet, akár a szélvédő cseréjére is szükség lehet.

A gyakran előforduló, váratlan helyzetekben szükséges mobil szélvédő csere egyre fontosabb mindenütt. Ez a fajta eljárás jelentősen megkönnyíti az autótulajdonosok dolgát, amit örömmel vesznek, mely hatványozottan igaz vállalati járművek esetében. Sokan kételkednek, hogy miért legyenek biztosak az ilyen módon történő szélvédő csere biztonságában.

Nagyon fontos a szakszerű eltávolítás, és az új szélvédő helyes beépítése, hiszen ezen múlik a későbbiekben tapasztalható időtállóság, a jó minőség. Kiváló anyagokkal szükséges megtenni a munkafolyamat lépéseit, így a felület-előkészítő anyag, és a ragasztó kifogástalansága nélkülözhetetlen. Ahogy az összes autóval kapcsolatos tennivalókban, így a szélvédő cserében is komoly tudással rendelkező szakemberek munkáját tanácsos kérni. Körültekintően tájékozódva megtalálhatjuk a számunkra ideális segítséget.

Télen is kifogástalan szolgáltatást nyújtunk szélvédő cseréjét illetően, amiről bővebb információhoz juthat, ha ellátogat a www.szelvedomester.hu weboldalunkra. Budapest szinte minden részére kiterjedően vállaljuk szélvédők cseréjét, szélvédő repedések javítását, kőfelverődés javítását. Amiért biztos lehet a magas színvonalú munkánkban:

  • Több éves tapasztalat
  • Maximális megbízhatóság
  • Rugalmasság
  • Tökéletességre törekvés
  • Garancia vállalása

Saját biztonsága, és autója megfelelő állapota érdekében keressen fel időben hozzáértő szolgáltatót, akik a kőfelverődés javítását is kiválóan megoldják! Kérdései esetén rendelkezésére állunk elérhetőségeinken, telefonon a 06-30-7425000-ás számon, e-mailben pedig a wagnertamas64@gmail.com címen várjuk megkeresését!

Legyen szó saját, vagy céges autóról, első a biztonság!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
Az adótanácsadás lényege
Az adótanácsadás lényege

Egy vállalkozás életében fontos szerepe van az adózásnak, azonban a folyamatosan változó jogszabályok forgatagában senkitől sem várható el, hogy minden...

Close