Kövess minket!
  
     

Stadionszékek és nézőtéri székek széles választéka

Stadionszékek és nézőtéri székek széles választéka
2014, december 11.

Az elmúlt évek során egyre jelentősebb fellendülés figyelhető meg hazánkban a sport és egészséges életmód területén, legyen szó az aktív sportolás és mozgás szerelmeseiről, vagy az igen széles rajongótáborokról. A megnövekedett igényeknek köszönhetően napjainkban különféle sportlétesítmények, stadionok és egyéb lehetőségek várják az érdeklődőket, melyek a mai korszerű komfort és funkcionális igényeknek egyaránt eleget tesznek. Az eltérő befogadóképességgel rendelkező stadionok és létesítmények berendezése során elsődleges szempont, hogy a felhasználói körnek, valamint a speciális igényeknek megfelelő ülőalkalmatossággal lássák el az adott részlegeket, legyen szó felújításról vagy új épület kialakításáról.

Minőségi stadionszékek és nézőtéri székek

A különféle stadionok és szabadidő központok berendezése során számos felhasználó igényt érdemes figyelembe venni, mivel a funkcionalitási lehetőségek igen széles skálán mozognak:

  • Stadionszékek: A sportstadionok berendezése során a szabvány székek és a kiemelt páholyszékek egyaránt alapvető felszerelési elvárások, valamit a kiválasztás során érdemes figyelembe venni, hogy egy-egy stadion nem csupán sporteseményeknek nyújt optimális teret, de egyéb kulturális események lebonyolítására is alkalmas létesítmények.
  • Nézőtéri székek: A nézőtéri székek között fix kialakítású és mobil (összecsukható) székek egyaránt megtalálhatóak, így ideális választást kínálnak sportlétesítmények lelátótereinek berendezéséhez, tanintézmények számára, kulturális események lebonyolításához és számos egyéb esetben.

Az egyes stadionszékek és nézőtéri székek méretei, kialakítási, rögzítési és felszerelési lehetőségei maximálisan a megrendelői igényekhez igazíthatóak, melynek következtében tartós, modern és praktikus berendezési megoldásokat kínálnak.

Széles választék, modern minőség!

A d. Projekt Bútor Kft. minőségi, funkcionális stadionszékeket és nézőtéri székeket kínál megrendelői számára, melyek között a klasszikus és maximálisan funkcionális, valamint a mai design és komfort elvárásoknak megfelelő székek is megtalálhatóak. Termékeinkről bővebben a www.projektbutor.hu weboldalunkon tájékozódhat, valamint egyedi igényeivel, személyre szabott árajánlatért és kérdései esetén keressen minket bizalommal a 0622/503-821-es telefonszámon, vagy a projektbutor@projektbutor.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
lmr.hu
Minőségi reklámajándékok kiválasztása

A különböző tevékenységi köröket ellátó cégek számára a sikeres partner és ügyfélkapcsolatok kiépítése, valamint a hosszú távú együttműködés megtartása kiemelten...

Close