Kövess minket!
  
     

Sosem volt még ennyire egyszerű a tanulás!

Sosem volt még ennyire egyszerű a tanulás!
2018, december 3.

Nem új keletű dolog, hogy az embereknek semmire sincs idejük, de manapság ez hangsúlyosabban jelen van a mindennapokban. A munka, az otthoni feladatok és a család mellett már tényleg komoly kihívás bármit is csinálni, pláne akkor, ha emiatt el kell hagyni az otthon melegét. A tanfolyamok meglátogatása, illetve az esetleges továbbképzések is ebbe a kategóriába esnek, pedig számos olyan terület van a munka világában, ahol elengedhetetlen lenne a folyamatos önfejlesztés; ilyen például a pedagógusok munkaköre. Számukra is ideális megoldás a távoktatás, vagyis az e-learning!

A Raabe Klett Oktatási Tanácsadó és Kiadó Kft. kiadójának új szolgáltatása, a Raabe eLearning tökéletes megoldás azok számára, akik szeretnének fejlődni, tanulni, de nincs idejük tanfolyamokra járni. A szolgáltatás igénybevételéhez csak egy számítógépre, vagy tabletre, illetve internetkapcsolatra van szükség, a díját átutalással kell rendezni, a használata egyszerű, és számos témából lehet válogatni. Az e-learning képzések ideje 15 óra, ami beszámítható a pedagógus-továbbképzési kreditpontokba. Az e-learning csomagok megvásárlása és használata a lehető legegyszerűbb, így a felhasználónak semmi mással nem kell foglalkoznia, csak és kizárólag a tanulással.

A Raabe Klett Oktatási Tanácsadó és Kiadó Kft. e-learning tanfolyamai között minden pedagógus, akár az óvodapedagógusok is megtalálhatják azokat az oktatási anyagokat, amelyekkel elősegíthetik a szakmai fejlődésüket, csak azt kell meghatározniuk, hogy mik a céljaik, és mit szeretnének elérni a kurzus elvégzése által. Kellő motivációval a tananyagok elsajátítása egyszerű lesz, és ha segítségre van szüksége, számíthat ránk! Keresse fel a www.raabe.hu címen megtalálható weboldalunkat, és tájékozódjon a részletekről, valamint egyéb szolgáltatásainkról is!

Ha kérdése lenne az e-learning távoktatással kapcsolatban, akkor kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken: hívja a 06-1-320-0750-es telefonszámunkat, vagy írjon a raabe@raabe.hu e-mail címünkre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
laprugó
Tegye lehetővé a biztonságos és kényelmes utazást megbízható laprugókkal!

Cserére vagy javításra szorul a járművön található laprugó? Nem érdemes a teendőkkel várni, ugyanis nagy problémákat okozhat a sérült állapotban...

Close