Kövess minket!
  
     

Restaurálja régi bútorait szakszerűen!

Restaurálja régi bútorait szakszerűen!
2016, szeptember 30.

Ha szeretnénk felújítani környezetünket, nem érdemes egyből elrohanni a szupermarketekbe bevásárolni a tucat bútorokból, hiszen minden, amire szükségünk lehet, ott van körülöttünk: nekünk csak újjá kell őket varázsolnunk. Sok érv szól a bútor restaurálás mellett, egyrészt sokkal logikusabb választás, mint az új bútor vásárlása. Másrészt egy régi bútor sokkal értékesebb lehet, mint az újonnan vásárolt. A régi bútorokhoz sokszor szentimentális érzelmek is fűződhetnek, lehet az örökségünk része is, ez esetben semmiképp sem illik kidobni, a régi pompáját pedig bútor restaurálással visszanyerhetjük.

Bár bizonyos bútorok restaurálását mindenképp érdemes szakemberre bízni, pár egyszerűbb munkát mi magunk is el tudunk végezni. Ahhoz, hogy nekikezdhessünk egy bútor restaurálásához, szükségünk van a bútor típusától függően csiszolópapírra, csavarhúzóra, faragasztóra, szennyeződés eltávolító folyadékra, fogkefére, gittelő késre, ecsetre, mérőszalagra és műanyag kesztyűre. Mielőtt nekiállnánk a bútor restauráláshoz, szerezzünk be pár szakkönyvet, hogy tájékozottabbá válhassunk a témában. Az internetet is használhatjuk forrásként, csak ott óvatosabban kell mérlegelni melyik tartalom alapján kezdünk munkának.

A sérült bútorok esetében mindig a javítással kell kezdeni. Egy letört ajtógombot talán még helyettesíteni tudunk egy antik boltban beszerzett darabbal, de a legtöbb esetben egyedi készítésű bútordarabra van szükség. Festéskor el kell döntenünk, hogy a felület elég sima-e ahhoz, hogy csiszolás nélkül ráfessünk, vagy előtte még ki kell egyenlítenünk. Ha nincs rá szükség, ne csiszolgassunk, mert azzal csak károsítjuk a bútort. Fontos, hogy a csiszolás és festés előtt is takarítsuk meg a javítani kívánt felületet!

Ha mégsem szeretne egyedül nekilátni bútorai restaurálásának, forduljon hozzánk bizalommal! Azért dolgozunk, hogy bútorai a megfelelő szakértelemmel és odafigyeléssel legyen felújítva! Tekintse meg szolgáltatásainkat honlapunkon, a www.juhasz-zongora-butorrestauralas.hu webcímen, és vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-46-508-924-es telefonszámon!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
pcland-hu_160930
Miért éri meg tabletet vásárolni?

Sokan azért nem vásárolnak tabletet, mert úgy gondolják, hogy teljesen felesleges az okostelefon és a laptop mellett. Pedig a tablet...

Close