Kövess minket!
  
     

Raktározási tippek

Raktározási tippek
2017, január 31.

Mindenkinek eljön az életében az a pillanat, amikor kénytelen elraktározni holmijainak egy részét. Ennek több oka is lehet, például kisebb lakásba költözés, új bútorok beszerzése. Nem csak magánemberként jöhet el az az idő, hogy raktárra lesz szükségünk, hiszen egy cég tulajdonosaként szintén nagy eséllyel fogunk üzemeltetni egy raktárt. Ahhoz, hogy a raktározás zökkenőmentes legyen, és később se kelljen kétségbeesetten keresnünk a káoszban elkeveredett dolgokat, érdemes megfogadnunk néhány raktározási tippet.

A megfelelő rendszer kialakításához szerezzünk be vastag filceket, öntapadó címkéket, műanyag zacskókat, műanyag fóliát, buborékfóliát, habszivacsot, szigetelőszalagot és különböző méretű kartondobozokat. Nem csak az átláthatóság érdekében fontos ezeket az eszközöket beszereznünk, hanem a raktározott holmik minőségének megőrzése érdekében. A székek, asztalok és bútorok lábait érdemes habszivaccsal körbevenni. A műanyag zacskókba az apróbb holmikat tudjuk összegyűjteni, például csavarokat és szögeket. A műanyag fóliába csomagolhatjuk a matracokat, illetve az egyéb textil bútorokat és ruhákat. A törékeny tárgyakat (például porcelán tányérok) érdemes buborékfóliába csomagolni, így nem fognak összetörni. A dobozokat egyértelműen címkézzük fel, lehetőleg minden oldalukra írjuk rá, hogy mi van bennük.

Raktározáskor figyeljünk oda az alapszabályra, hogy ne tegyünk könnyebb dobozokra nehezebbeket, ügyeljünk arra, hogy semmi ne nyomja a törékeny, vagy könnyen deformálódó tárgyakat. A kevésbé használt tárgyakat lehet leghátul és legalul tárolni, míg a viszonylag rendszeresen használt holmik legyenek könnyen elérhetők. A raktározás során ne felejtsünk el hagyni magunknak egy folyosót, melyen közlekedni tudunk a dobozok között.

Magánraktár bérlésen gondolkodik? Forduljon hozzánk bizalommal! További információért látogasson el honlapunkra, a www.maganraktar.com webcímre, és tekintse meg az általunk biztosított lehetőségeket! Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal a +36 70 944 8080-as és +36 23 412 222-es telefonszámok valamelyikén, illetve az info@maganraktar.com e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
Jobb, mint újkorában: Az újrakárpitozás előnyeiről
Jobb, mint újkorában: Az újrakárpitozás előnyeiről

Akárhogy is óvjuk bőrbútorainkat, ahogy telnek az évek, előbb-utóbb meg fognak jelenni a különböző sérülések: repedések, szakadások, kopásnyomok. A bőrbútorokat...

Close