Kövess minket!
  
     

Oldja meg könnyedén a fagyasztott áruk szállítását!

Oldja meg könnyedén a fagyasztott áruk szállítását!
2019, január 18.

Megbízható megoldásra van szüksége fagyasztott áruk szállításához? Nem áll rendelkezésére megfelelő méretű és kialakítású jármű? Egyszerűen tehet eleget az igényeknek, ha a hűtőautó bérlés mellett dönt. Megkímélheti magát a nagy anyagi beruházástól, és bármikor használhatja a legideálisabb típust a hűtőkocsi kölcsönzés lehetőségének köszönhetően.

Számos esetben lehet szükség a fagyasztott áruk szállítására. A különböző rendezvényekre való előkészületek, a vendéglátóipari és kereskedelmi egységek munkaterületei mind igénylik a kiváló minőségű, megfelelő körülmények között tartott termékeket. Ha nagyobb mennyiség eljuttatását kérik tőlünk, és nincs megfelelő közlekedési eszközünk, vagy időszakosan szükséges a teendők ellátása, akkor a legjobb megoldás a hűtőautó bérlés. Ezen a módon megóvhatjuk az árukat a romlástól, bármilyen hosszú úton történik a szállításuk.

Rugalmas ügyintézéssel, kiváló állapotban lévő gépjárművekkel állunk rendelkezésére a Horhe Team 2011 Kft.-nél. Különböző típusú és méretű hűtőautók bérlésére adunk lehetőséget. Akár szabadtéri rendezvény, akár vendéglátóipari, vagy kereskedelmi egység ellátása a feladata, biztosítjuk a legmegfelelőbb járművet a fagyasztott áruk szállításához. Elektromos hálózati rendszerrel ellátott hűtőkocsik bérlését tesszük lehetővé, így a motor járatása nélkül is hűtve maradnak a termékek. Nagy figyelmet fordítunk autóink külső és belső állapotára egyaránt. Tiszta, fertőtlenített raktérben helyezheti el az árukat. Kedvező feltételek mellett, behajtási engedély és útdíj nélkül veheti igénybe a hűtőautó bérlést. Tekintse meg az általunk kínált járműveket, és olvasson részletesebben színvonalas szolgáltatásunkról a www.hutosteherautoberles.eu weboldalunkon!

Ne okozzon gondot a fagyasztott áruk szállítása! Bármekkora mennyiségről van szó, oldja meg könnyedén a feladatát! Használja ki a hűtőkocsi kölcsönzés lehetőségét, és adja át a termékeket kiváló állapotban! Kérjen részletes információt, majd jelezze igényét a 06-30-491-4647-es telefonszámunkon, illetve a hutosautoberles@gmail.com e-mail címünkön!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
Sosem volt még ennyire egyszerű a tanulás!
Sosem volt még ennyire egyszerű a tanulás!

Nem új keletű dolog, hogy az embereknek semmire sincs idejük, de manapság ez hangsúlyosabban jelen van a mindennapokban. A munka,...

Close