Kövess minket!
  
     

Nem mindegy, hogy milyen csiszolóanyaggal dolgozik!

Nem mindegy, hogy milyen csiszolóanyaggal dolgozik!
2017, november 27.

Amikor csiszolási munkálatokra kerül sor, nem csak a csiszolószerszámot kell gondosan megválasztani, hanem a csiszolóanyagot is. A tökéletesen sima és egyenletes felület eléréséhez tudnunk kell, hogy milyen erősségű csiszolóanyagra van szükségünk, hiszen a teljesítmény is ettől függ. A rosszul megválasztott csiszolóanyag a munka rovására is mehet.

A csiszolás erőssége attól függően is eltérhet, hogy milyen felületet, milyen céllal munkálunk meg. A durva csiszolás során az egyenetlen felületet kell lecsiszolni, egyenletessé tenni. A durva csiszolás – és az ehhez használt csiszolóanyag – azonban arra nem képes, hogy finom, szép felületet hozzon létre. Ehhez már olyan anyagra van szükség, ami ezt az esztétikai csiszolást is el tudja végezni. Attól függően kell megválasztanunk a csiszolóanyag finomságának szintjét, hogy milyen erősségű csiszolást szeretnénk végrehajtani vele. A csiszolóanyag finomságának három fokozata van, az erősséget pedig az egy négyzetmilliméterre jutó szemcseszám határozza meg. A csiszolóanyagok három fokozata a 60-80-as, a 100-120-as, és a 150-320-as. A legnagyobb számmal rendelkező csiszolóanyag képes a legfinomabb simító munkákra.

A csiszolóanyagok természetes és mesterséges anyagokból is készülhetnek, az ideális anyag a felhasználási területtől függ, ugyanis nem ugyanolyan anyagot használunk például fa- és fémfelületek formálásához. A csiszolóanyag hordozóanyagból (papír, gyapjú, poliészter) és kötőanyagból (gyanta) épül fel. A hordozóanyag fontos tulajdonsága, hogy egyszerre rugalmas és szilárd, mely precíz csiszolást tesz lehetővé.

Kiváló minőségű csiszolóanyagra van szüksége? Cégünknél, a D+D DUNA HOLZ Kft.-nél jó helyen jár! További információért látogasson el honlapunkra, a www.dunaholz.hu webcímre, és ismerje meg termékeinket, szolgáltatásainkat! Felmerülő kérdéseivel keressen minket bizalommal a 06-30/996-43-82-es és a 06-1/424-17-14-es telefonszámok egyikén vagy a dunaholz@gmail.com e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
Tökéletes reklámajándékok az édesszájúaknak!
Tökéletes reklámajándékok az édesszájúaknak!

A reklámajándék rendkívül népszerű a cégek körében, hiszen egyszerre jó reklám és kedves gesztus. Mindkét fél jól jár a reklámajándékkal:...

Close