Kövess minket!
  
     

Ne hagyja elúszni kintlévőségeit!

Ne hagyja elúszni kintlévőségeit!
2015, október 28.

Egy hitelező vállalkozás eredményessége nagymértékben függ a kintlévőségkezelési eljárásaitól. Gondoljon csak bele, Ön se szívesen fordulna egy olyan céghez hitelért, melyről köztudott, hogy modortalan és becstelen eszközökkel követelik vissza tulajdonukat. Sok vállalkozás és magánszemély akaratán kívül válik fizetésképtelenné.

Bízza profi, hozzáértő szakemberekre!

Az adósságbehajtás sokszor idegőrlő és korántsem mindig sikeres eredménnyel járó feladat. Sok cégnek nincs rá felesleges energia vagy többletköltség, és nem ismerik a megfelelő módszereket, eszközöket.

Ekkor válik létfontosságúvá, hogy problémájával megbízzon egy szakértő céget. Az eredményes adósságbehajtás folyamata a következő:

  • Az aktuális törlesztés elmaradása és cégünk megbízása között minél kisebb időintervallumnak kell eltelnie a sikeresség növelésének érdekében.
  • A megbízást követően, már az első alkalommal kollégáink személyesen keresik fel az adósokat.
  • Az adósságbehajtás teljes folyamata alatt kollégáink tartják a kapcsolatot az adósokkal, és tájékoztatják őket az aktuális törlesztő részlet határidejéről, a fizetési lehetőségekről és az elmaradás esetén várható jogi következményekről.

Mitől válik hitelessé egy adósságbehajtó cég?

Minden szolgáltatás igénybevételénél figyelembe vesszük a szolgáltató előnyeit, hogy miben más, jobb vagy több a konkurenseknél. Egy korrekt adósságbehajtó cég nem ígér semmit, amit nem képes megvalósítani. égünk garanciát vállal szolgáltatásaira. Kedvező fizetési konstrukciónkkal Önnek lehetősége van a sikeres behajtást követően kiegyenlíteni díjszabásunkat. Emellett megbízóinknak módjukban áll az adósságbehajtás díjának egy részét az adósra terhelni. Ha az ügymenet mégsem jár sikerrel, cégünk javaslatot tesz a további jogi lépésekre.

Amennyiben Ön is egy megbízható, korrekt és sikeres adósságbehajtó céget keres, forduljon hozzánk bizalommal a +36-70/601-42-14-es telefonszámon vagy az info@behajtjuk.hu e-mail címen, illetve látogassa meg honlapunkat a www.behajtjuk.hu-t!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
Decorated Christmas gifts
Készüljön reklámajándékkal az ünnepekre!

Ahogyan a nyár őszbe csavarodik, végül pedig télbe vált, úgy váltják egymást az ünnepek is a naptárban. A húsvétok, majálisok,...

Close