Kövess minket!
  
     

Motiválja diákjait a szakmájuknak megfelelő öltözettel!

Motiválja diákjait a szakmájuknak megfelelő öltözettel!
2018, július 30.

Az „Öltözz ahhoz a munkához, amit szeretnél, és ne ahhoz, amid éppen van.” mondás mögött rengeteg az igazság. Már régóta bizonyított pszichológiai jelenség, hogy az öltözékünk hatással van a mentalitásunkra és a viselkedésünkre is. Különösen igaz ez az olyan öltözékeknél, amelyek bizonyos szempontból státuszt vagy identitást adnak nekünk. Ilyenek a munkaruhák és az egyenruhák, melyek segítségével már a megjelenésünk sugározza a szakmánkat. Az egyenruháknak köszönhetően azonnal felismerjük a szakácsot, az orvost, a fodrászt, a rendőrt és a sofőrt is. Az egyenruha a tévhittel ellentétben nem feltétlenül nyomja el az egyediségünket, sokkal inkább erősíti a szakmai kisugárzásunkat.

Éppen ezért nagyon fontos a különféle szakképző iskolák számára, hogy tanuló szetteket szerezzenek be. Igaz, hogy egy szakácsnövendék még nem szakács és egy orvostanhallgató még nem orvos, de a tanuló szettek több szempontból is hasznosak. Bizonyos esetekben a praktikusság miatt érdemes tanuló szetteket beszerezni, sok tevékenységhez ugyanis nem lehet hétköznapi öltözetben nekiállni, de nem csak ezért érdemes munkaruhába öltöztetni a diákokat. A ruha motivációt ad, és a fent említett mondás is megvalósul a tanuló szettek hordása esetén: ahhoz a munkához öltöznek, amit később szeretnének megkapni. A diákokat elszántabbá és magabiztosabbá teszi, ha a tanult szakmához illő öltözetben gyakorolhatnak, ezért a tanuló szettek beszerzése nem csak a külcsín miatt fontos. Persze utóbbi sem utolsó szempont: intézményünk profizmust sugároz, ha a kívülállók azt látják, hogy iskolánkban igényes munkaruhában tanulnak a diákok.

Szakképző iskolájába tanuló szetteket vásárolna? Forduljon hozzánk bizalommal! További információért látogasson el honlapunkra, a www.kavaichef.hu webcímre, és tekintse meg termékeink széles választékát! Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-30-749-9129-es és a 06-1-239-1211-es telefonszámok valamelyikén, illetve a kavai@kavai.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
hm.hu
Szállodaellátás: egy igényes szálláshelyen elengedhetetlen az egységes felszerelés

Egy szálloda sikeres működtetése rengeteg tényezőből áll. A vendégek kényelmének megteremtése talán a legfontosabb szempont, aminek egyik alapfeltétele, hogy semmiből...

Close