Kövess minket!
  
     

Mit adhat cégének a 360 fokos felmérés?

Mit adhat cégének a 360 fokos felmérés?
2017, január 23.

Alapjában véve nem magától értetődő, hogy mindent átlássunk cégünk mindennapos működésének apróbb részleteiben, a dolgozók hozzáállásában és azokban a nem is olyan kis tényezőkben, melyek meghatározzák a teljesítményt, és nem utolsó sorban a hangulatot. Ahhoz, hogy erre nagyobb rálátásunk legyen, illetve, hogy dolgozóink kompetenciáit is felmérjük, számos eszköz áll rendelkezésünkre.

Az úgynevezett 360 fokos értékelés egy ideális választás minden cégvezető számára, aki szeretne teljes képet kapni az alatta dolgozó középvezetői csapatról. De miért is kifejezetten hasznos ez? A 360 fokos értékelés lehetőséget ad a dolgozóknak, hogy névtelen visszajelzéseket adjanak vezetőik munkájáról. Ha a csapat minden tagja részt vesz a felmérésben, abból egy valós, reális képet lehet felállítani a vezető beosztású munkavállalókról, és ennek alapján megtenni azokat a lépéseket, melyek a cég sikerét és fejlődését szolgálják. Ha valakinek fejleszteni kell a kommunikációján, az itt valószínűleg kitűnik majd, ha egy vezetőnek rossz a megítélése, az is, de ha a munkatársak motiválása, megtartása az igazi kihívás a vezetőnek, az is láthatóvá válik a 360 fokos értékelésből! Persze ha azt szeretnénk, hogy a felmérésnek valóban legyen értelme, tehát hogy pontos és szükséges információkkal lásson el minket, ahhoz érdemes szakembereket felkérni a feladatra!

Ha szeretné pontosan felmérni dolgozóit, és ehhez valóban modern, és minden kétséget kizáróan hasznos eszközöket szeretne felhasználni, akkor a 360 fokos értékelést Önnek találták ki! Cégünk tanácsadó munkatársai több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a dolgozói kompetenciák felmérésében, az elemzések kiértékelésében, és ügyfeleink számtalan pozitív visszajelzése miatt vállalunk garanciát arra, hogy programjainkban nem fog csalódni! Ha további információkra kíváncsi a 360 fokos értékeléssel kapcsolatban, látogasson el honlapunkra, a www.profiles.hu –ra!

Ha kérdései adódnánk szolgáltatásainkkal kapcsolatban, akkor keressen fel minket a +36 1 200 68 76 telefonszámon, illetve a profiles@profiles.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
A raklapok hőkezeléséről bővebben
A raklapok hőkezeléséről bővebben

A raklapok már hosszú évek óta meghatározzák a szállítmányozást és a raktározást, hiszen ezek jelentik a legegyszerűbb módját az áruk...

Close