Kövess minket!
  
     

Mire érdemes figyelni a kávézók tervezése során?

Mire érdemes figyelni a kávézók tervezése során?
2018, május 29.

Egy kávézó sikere nem csak azon múlik, hogy mennyire finom a kávé és milyen jó a kiszolgálás. Persze jóval több esélyünk van népszerűvé válni, ha igazán finom kávékülönlegességekkel és profi felszolgálókkal várjuk a vásárlókat, de a kávézó belsőépítészeti kialakítása legalább ilyen fontos – ha nem fontosabb – szempont. A kávézók tervezése nagy szakértelmet igénylő feladat, hiszen a kialakításnál figyelembe kell venni a praktikusságot és az esztétikus összehatást is. Íme néhány tipp, ami jól jöhet a kávézók tervezése során!

Először is határozzuk meg a célközönséget! Az nem megoldás, hogy mindenkit be akarunk vonzani, mert ez esetben senkit nem fogunk. Nem mindegy, hogy városi fiatalokat, vagy hagyománykedvelő, tehetős időseket szeretnénk a kávézónkba invitálni. Amint megvan a célközönség, rögtön elkezdhetünk azon gondolkodni, hogy ők mit szeretnének a kávén kívül egy kávézótól. Könyveket? Konnektorokat? Puha puffokat? A kávézó tervezése során gondolkodjunk a leendő vásárlóink fejével.

Az arculatról sem érdemes megfeledkezni, amikor kávézó tervezésére kerül a sor. Ahhoz, hogy felhívjuk magunkra a figyelmet, és a kávézónk később is megmaradjon a vásárlók emlékezetében, érdemes jellegzetes arculattal rendelkezni. Az arculatunk tükrözze a kávézónk identitását, és a legfontosabb formai jegyek (színek formák, stílus) köszönjenek vissza a berendezési tárgyakon, a kávés poharakon és a kávézó kirakatában is. Persze végső soron mit sem érnek a design tippek, ha nem bízzuk megfelelő emberre a kávézó tervezését és kivitelezését. A tökéletes eredmény érdekében mindenképp megéri profi belsőépítészekhez fordulni!

Belsőépítészeti tervezésért és kivitelezésért forduljon a New Age Interior Kft.-hez bizalommal! További információért látogasson el honlapunkra, a www.newage-interior.hu webcímre, és tekintse meg szolgáltatásainkat! Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-20-9293-890-as telefonszámon, illetve a matezsolt@newage-interior.hu e-mail címen!

 

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
Az élelmiszerboltok és az éttermek elengedhetetlen eszköze: a szeletelőgép

A szeletelőgép hatalmas segítség az olyan boltok számára, amelyek sajtot, vagy felvágottat árusítanak. Az emberek szeretnek az előrecsomagolt termékek helyett...

Close