Kövess minket!
  
     

Minőség és esztétika: Szállodai függönyök kiválasztása

Minőség és esztétika: Szállodai függönyök kiválasztása
2014, december 11.

A vendéglátás és turizmus szegmensei manapság jelentős szerepet töltenek be a hazai és nemzetközi piacon egyaránt, amely nagy mértékben a napjainkra gyökeresen megváltozott pihenési és nyaralási szokásoknak köszönhető. Hazánkban egyre jellemzőbb, hogy nem csupán a fő szezonokban, de az év minden napján érkeznek foglalások a különféle szállodákba és egyéb típusú szálláshelyekre, melynek következtében sorra épülnek és nyitnak a különböző létesítmények. A szállodák széles szolgáltatási rendszerrel és impozáns, komfortos környezettel várják vendégeiket, azonban ehhez minőségi és modern megoldásokra van szükség a belsőépítészet és lakberendezés területén is.

A szállodai függönyök

A szállodák berendezése során rengeteg szempont dominálhat, melyek között a berendezési tárgyak és kiegészítő elemek stílusa, minősége, valamint az arculathoz és képviselt presztízshez való igazodása kiemelten fontos szerepet játszik. A megfelelő hangulat és ízléses környezet megteremtéséhez a különféle textilfelületek elengedhetetlenek, hiszen egyszerre funkcionális és dekorációs megoldások is az egységes enteriőr kialakítása során. A szállodai függönyök nagyméretű, egybefüggő felületet alkotva kellemes és ízléses környezetet biztosítanak a vendégek számára, ezért a kiválasztásuk során érdemes néhány szempontot figyelembe venni.

  • A szálloda arculatának megfelelő anyagtípus kiválasztása, amely funkcionálisan és esztétikailag is megfelel az elvárásoknak, például lágy esésű vagy rusztikusabb anyagtípusok
  • A függönyök feladatának megfelelő anyagtípus kiválasztása, például fényáteresztő képesség, díszítő feladat, zajcsökkentés, stb.
  • Szín- és mintavilág, például a szálloda arculatának, a szoba hangulatának vagy a képviselt státusznak megfelelő függönyök
  • Kezelhetőség, például tisztíthatóság, gyűrődés, formatartóság, stb.
  • Biztonsági előírások, például gyúlékonyság
  • A szállodai függönyök elhelyezése, például vendégszobák, kültéri teraszok, beltéri termek, fogadók, közösségi helyiségek, éttermi részleg, stb.

A tökéletesen megválasztott szállodai függönyök jelentősen hozzájárulnak a vendégek számára ideális és vonzó környezet kialakításához, ezáltal a sikeresen működő vállalkozáshoz is.

Válassza a minőséget!

Az Alba Lamella Kft. széles termékkínálatában minőségi és esztétikus szállodai függönyöket kínál egyedi konstrukciókban a helyi speciális igényeknek és az egyéni ízlésnek megfelelően, új és meglévő ügyfelei számára egyaránt. Látogasson el a www.albalamella.hu weboldalunkra és tekintse meg gazdag termékválasztékunkat, valamint bővebb tájékoztatásért forduljon hozzánk bizalommal a 0670/420 1933-mas és a 0670/389 1936-os telefonszámokon, valamint az info@albalamella.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
dualreklam.hu
Egyedi reklámédességek minden alkalomra

A különböző céges reklámajándékok napjainkban igen széles palettán mozognak, hiszen a modern és sikeres üzleti és vállalati tevékenységek elengedhetetlen reklámeszközei...

Close