Kövess minket!
  
     

Milyen típusú bélyegzőt érdemes vásárolnia?

Milyen típusú bélyegzőt érdemes vásárolnia?
2017, április 27.

Bélyegzőre bárkinek szüksége lehet, aki akár egyéni vállalkozóként, akár egy cég dolgozójaként rendszeresen szerződéseket köt és számlákat állít elő. Nem mindegy, hogy milyen jellegű bélyegzőt választunk, ugyanis manapság már több típus áll rendelkezésünkre attól függően, hogy a munkavégzésünk jellege mit követel meg. A bélyegző minősége kifejezetten fontos, hiszen fő funkciója a hitelesítés és az érvényesítés.

Az átlagos irodai munkához a műanyagházas bélyegző használata ajánlott. Az ilyen típusú bélyegzők élettartama hosszú és kis helyen is elférnek. Könnyű kezelhetőségüknek köszönhetően nem okoz gondot a rendszeres használatuk. Azoknál az intézményeknél, ahol a bélyegző fokozott rendszereséggel van igénybe véve (szinte állandóan használatban van), ajánlott a jobb teherbírású, fémvázas bélyegzők használata. A fémvázas bélyegzők folyamatos igénybevétellel is akár tíz évig működőképesek. A legbiztonságosabb bélyegzőtípus a szárazbélyegző. A dombornyomó néven is ismert bélyegzőtípus festék nélkül használható, műanyagklisé segítségével lenyomatot hagy a papíron. A fejlett technológiájú bélyegzőt sokkal nehezebb hamisítani, mint a hagyományos bélyegzők lenyomatát. Szárazbélyegzőből kézi és asztali változat is megvásárolható. Ha gyakran kötünk szerződést házon kívül, érdemes beszereznünk egy zsebbélyegzőt, amely kompakt méretének köszönhetően kis helyen is elfér.

Miután kiválasztottuk a számunkra megfelelő bélyegzőtípust, fontos figyelembe vennünk a minőséget. Nálunk a Gal-Go Kft-nél olyan bélyegzőket vásárolhat, melyek bélyegzőgumijai a legkorszerűbb módszerrel, lézergravírozással készülnek, így a bélyegzők használata kifejezetten biztonságossá válik. További információért látogasson el honlapunkra, a www.galgo.hu webcímre és tekintse meg webshopunk széles választékát! Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-1-371-2860-as és a +36-1-371-2866-os telefonszámok valamelyikén, illetve a galgo@galgo.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
A trágyáról és trágyatechnikáról
A trágyáról és trágyatechnikáról

Általánosságban mindenkinek van valamennyi információja arról, hogy mi is az a trágya. Tömören a trágya az az anyag, amit különböző...

Close