Kövess minket!
  
     

Milyen óvodai játékokkal érdemes berendezni az óvoda udvarát?

Milyen óvodai játékokkal érdemes berendezni az óvoda udvarát?
2018, április 24.

Az óvoda kialakításánál nem csak a beltér kialakítása kap fontos szerepet, hanem az udvar is. A gyerekek rengeteg időt töltenek az intézmény udvarában, így olyan óvodai játékokkal érdemes megtölteni azt, ami leköti a figyelmüket, segít levezetni a felgyülemlett energiájukat, és alkalmas a közös szórakozásra. Nézzünk sorra pár példát, hogy mik számítanak a legnépszerűbb kültéri óvodai játékoknak!

Klasszikus óvodai játék a hinta, ami gyakorlatilag elkerülhetetlen kelléke az óvodai udvarnak. Érdemes egynél többet beszerezni, mivel annak kevés az esélye, hogy csak a szellő fogja meglökni a hintát, ugyanis imádják a gyerekek. A másik ilyen nagy klasszikus a csúszda, amiből több méretet is érdemes beszerezni, hogy a kicsik és a nagyobbak is egyaránt élvezhessék a csúszdázást. Olyan csúszdákat is beszerezhetünk, amelyek az úgynevezett „várakhoz” kapcsolódnak, amelyeken egyszerre található meg több mászójáték is. Ezekből egyet mindenképp érdemes beszerezni az udvarba, mert sok gyerek tudja egyszerre használni. A gyermeki kreativitás elengedhetetlen helyszíne a homokozó, így arról se feledkezzünk meg az udvar kialakítása során.

A klasszikus óvodai játékokon túl vannak olyan kreatív fejlesztő játékok, amiket szintén érdemes elhelyezni az intézmény kertjében. Ilyen a rajztábla, a drótkötélpálya, a lengőgerenda, az amőba, a mókuskerék, a gyertyaforgó és még sorolhatnánk tovább. Ezek a játékok egy része a mozgást fejleszti hatékonyan, de vannak olyanok is, amik a szellemi kreativitást és a logikai gondolkodást fejlesztik. Érdemes úgy berendezni óvodai játékokkal az udvart, hogy mindenből jusson egy kicsi: klasszikusból, kreatívból és mozgásfejlesztőből is.

Óvodai játékok rendeléséért forduljon hozzánk bizalommal! További információért látogasson el honlapunkra, a www.biohars.hu webcímre, és tekintse meg termékeinket, ismerje meg szolgáltatásainkat! Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-30-611-4617-es és a +36-74-468-742-es telefonszámok valamelyikén, illetve a jatszoterek@gmail.com e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
26570585 - skip
Konténer bérlés Budapesten: Az építkezési törmelék elszállítása a fővárosban

Fővárosunkban állandóak az építkezések, amivel nincs is semmi baj, hiszen a folyamatos infrastrukturális fejlődés mindannyiunk érdeke. Azonban az építkezések egyik...

Close