Kövess minket!
  
     

Milyen induló kiadások merülnek még fel a cégalapítás költségei mellett?

Milyen induló kiadások merülnek még fel a cégalapítás költségei mellett?
2018, február 26.

Amikor úgy döntünk, hogy céget alapítunk, nem csupán a bejegyeztetés előre meghatározott összegét kell megfizetnünk, ugyanis cégalapítás számtalan olyan költséggel járhat, amivel eleinte nem számolunk. Az ilyen költségek összeírásán és rendszerezésében segíthet egy megbízható könyvelő!

A cégalapítás azt jeleni, hogy meg kell teremtenünk a cégünk indulásához szükséges feltételeket. Először is helyszínt kell találunk, ahol a cégünk üzemelhet. Akár megvásároljuk, akár béreljük a telephelyet, mindenképpen fizetnünk kell. A működéshez szükséges, hogy megvásároljuk a szükséges gépeket és berendezéseket; az, hogy ezek pontosan mik, az a cég tevékenységi körétől függ. Nagy eséllyel járművek vásárlására is szükség lesz, hogy az ügyintézés és a kapcsolattartás is hatékony legyen. A cégalapítás után a cél az, hogy minél hamarabb elkezdjünk profitot termelni, ehhez pedig arra van szükség, hogy a potenciális ügyfelek megismerjék a céget. Éppen ezért a cégalapítás melletti induló költségekbe számoljuk bele a cég honlapjának és a reklámanyagoknak a költségeit is.

A cégalapítást követően vannak olyan költségek, amikkel nem csak az induláskor kell számolni, ugyanis folyamatosak. Ilyenek az adók, járulékok, az alkalmazottak fizetése, esetleges hiteltörlesztések, bérleti díjak, biztosítások, rezsi, telefon és internet. Vannak olyan változó kiadások is a cégalapítás során, melyek nem feltétlenül érintenek minden céget, de elég gyakoriak. Például az árukészlet költsége, szerszámok beszerzése, üzemanyag költségek, speciális adók és a fogyó eszközök pótlása. Ahhoz, hogy ezt a rengeteg költséget menedzselni tudjuk, mindenképp érdemes egy könyvelő irodához fordulni, hiszen ők sokkal nagyobb tapasztalattal rendelkeznek a költségek kezelésében!

Cégalapítás előtt áll? A Mexvel Könyvelő Iroda segít a könyvelésben! További információért látogasson el honlapunkra, a www.interport.hu webcímre, és tekintse meg szolgáltatásainkat! Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-1-267-4254-es telefonszámon!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
karpitszerviz.hu.18.02
Minőségi autóbelsőért forduljon autókárpitoshoz!

Az autó karbantartásánál nem csak a műszaki állapotot kell figyelembe venni, hanem az esztétikai megjelenést is. Sokan több energiát fektetnek...

Close