Kövess minket!
  
     

Miért jár jobban, ha az egyedi faládák mellett dönt?

Miért jár jobban, ha az egyedi faládák mellett dönt?
2016, december 1.

Előfordult már Önnel, hogy hiába keresgélt mindenhol, nem talált a szabványtermékek között olyan faládát, amilyenre szüksége lett volna? Egyedi faláda készíttetése nem lehetetlen feladat, és a méretre készített tárolóeszközök rengeteg előnnyel járnak. Még akkor is érdemes megfontolni az egyedi faláda beszerzését, ha éppen a standard termékek között is találnánk olyat, ami félig-meddig megfelelő, ugyanis a saját árunkra tervezett faládák megérik a rájuk szánt időt és energiát.

Amikor a megfelelő faládát keressük, rengeteg szempontot kell figyelembe vennünk a szállítás módjától kezdve a saját termékünk tulajdonságaiig (méret, súly, stb.). Szinte lehetetlen olyan faládát találni, amely mindegyik feltételnek tökéletesen megfelel, ráadásul már a keresés is rendkívül időigényes feladat. Ha egyedi faládát készíttetünk, nem kell választanunk a szempontok megvalósulása közül, ugyanis egy olyan terméket kapunk kézhez, mely teljes mértékben az igényeinkre van szabva. Ráadásul mivel egyedi termékről van szó, biztosak lehetünk benne, hogy minőségi faanyagból készültek, és tartósságuk is kiváló.

Az egyedi faládák előnyei közé tartozik, hogy rendkívül sokoldalúak, és attól függetlenül, hogy nagy terheket is elbírnak, mégis kevés helyet foglalnak el. Utóbbi a szállításnál különösen fontos, hiszen az idő pénz, így a rakodási idő lerövidítésével spórolhatunk is. Felépítésükből kifolyólag a faládák fokozott védelmet biztosítanak a termékeink számára, így bátran használhatjuk őket hosszabb utakra, például nemzetközi szállításra. A rendszerezésük is rendkívül egyszerű módon, akár címkézéssel is megoldható.

Ha szeretne profi gyártótól vásárolni olyan minőségi faládákat, melyek az Ön igényei szerint lettek kialakítva, forduljon hozzánk bizalommal! Látogasson el honlapunkra a www.holzfabrik.hu webcímre, és tekintse meg szolgáltatásainkat! Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-70-371-1731-es telefonszámon, illetve az info@holzfabrik.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
40043993 - white luxury car
Hogyan érkezzünk stílusosan a karácsonyi rendezvényekre?

Karácsonyi esemény megszervezésére készül, és már az oda történő eljutást is kiemelt figyelemben részesíti? A kényelmes és gondtalan utazást, majd...

Close