Kövess minket!
  
     

Miért fontos az üzemi étkezők kialakítása?

Miért fontos az üzemi étkezők kialakítása?
2017, május 31.

Egy vállalkozás életében a legfontosabb tényező, hogy a teljesítményt folyamatosan növelni tudják. A vezetőség általában tisztában van azzal, hogy a hatékonyságot többek között azzal lehet fokozni az alkalmazottak esetében, ha biztosítják számukra a megfelelő munkaterületet, amiben komfortosan mozoghatnak, de ne feledkezzünk meg azokról a helyiségekről sem, amik nem kapcsolódnak szorosan a munkavégzéshez, mégis jelentősek, például az üzemi étkezők!

Ha egy átlagos munkanapot nézünk, a munkavállalók az üzemi étkezőben töltik a legkevesebb időt, mégis figyelmet kell fordítani kialakításukra, látványukra. Az üzemi étkezőben az asztalok és székek legyenek komfortosak, strapabírók. Nélkülözhetetlen a higiénia, mindenképp olyan felületű bútort válasszunk, amit egy nedves ronggyal könnyen megtisztíthatunk. A nagyobb létszámú üzemi étkezőkbe célszerű olyan méretű és formájú ebédlőasztalokat elhelyezni, amelyek körül több ember elfér, ilyen szempontból a legjobb választás a 4 személyes asztal, mely helytakarékos akkor is, ha egymás mellé többet illesztünk.

Az üzemi étkezők nem csak az ebéd ideális elfogyasztását biztosítják, hanem a kollégák ebben a helyiségben élnek minimális szociális életet munkaidő alatt, itt osztják meg egymással tapasztalataikat, vitatják meg a munkafolyamat során jelentkező problémákat, utóbbi nagyon fontos, mert, ha nincsenek elsimítva a nézeteltérések, abból komoly feszültség származhat, ez pedig a munka rovására is mehet!

Egy ideális üzemi étkezőben lehetőség nyílik arra, hogy az új vagy szorosan nem együtt dolgozó kollégák is találkozzanak, beszélgessenek az étel elfogyasztása közben. Fontos az állandó kommunikáció, mert az összeszokott munkatársak sokkal hatékonyabb csapatmunkát végeznek, ez pedig a vállalkozás előnyére válik.

Ha szeretne egy új, hangulatos üzemi étkezőt kialakítani, és ehhez szükségesek a megfelelő bútorok, vagy ha az étkezőasztalokat szeretné lecserélni a már meglévő közös ebédlőben, cégünk, a d. Projekt Bútor Kft. kínálatában minőségi berendezéseket találhat! Termékeinket honlapunkon, a www.projektbutor.hu címen megtekintheti! Kérdés esetén hívjon minket telefonon, a 06-22-503-821-es számon, vagy írjon e-mailt a projektbutor@projektbutor.hu címre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
Tudnivalók a kockázatelemzésről
Tudnivalók a kockázatelemzésről

Ha bármilyen projektet szeretnénk megvalósítani, nem csak a jelenlegi állapotokra kell figyelmet fordítani, hanem számolni kell a jövőbeli történésekkel, eseményekkel...

Close