Kövess minket!
  
     

Miért fontos a kültéri és beltéri játszóterek karbantartása?

Miért fontos a kültéri és beltéri játszóterek karbantartása?
2017, augusztus 3.

A biztonság szempontjából kiemelkedő jelentősége van a játszótéri eszközök karbantartásának. Alapkövetelmény, de nem elegendő a játszóteret biztonságosan, a szabványoknak megfelelően megépíteni. Annak érdekében, hogy a biztonságosság elve ne sérüljön, a játszótéri, illetve játszóházi eszközöket folyamatosan ellenőrizni, karbantartani kell. A dinamikus mozgások és a használat következtében a csavarok meglazulhatnak, a hálók megnyúlhatnak. Rendeltetésszerű használat esetén ugyan a hálók nem szakadhatnak el, olykor azonban sajnos szándékos rongálás, vagy éles tárgy okozhat hálószakadást, alkatrésztörést, ami balesetveszélyes. Az üzemeltető felelőssége, hogy ezeket a hibákat kijavítsa, vagy akár az ütéscsillapító felületen fekvő eszközöket eltávolítsa.

Az eszközök átadásakor a kivitelező cég kötelessége karbantartási útmutatót átadni a megrendelő számára. Az üzemeltetőnek pedig törvényi kötelessége az útmutatóban szereplő karbantartásokat elvégezni. Nemcsak annak érdekében, hogy a garancia ne veszítse érvényét, hanem hogy megóvjuk a gyermekeket a nagyobb balesetektől és megőrizzük eszközünk állapotát, sokáig tudjuk eredeti minőségben használni.

Cégünk örömmel vállalja játszótéri eszközök tervezését, kivitelezését, karbantartását és a 4 évente kötelező felülvizsgálat lebonyolítását. Tájékozódjon részletesen tevékenységünkről a www.ips-gyermekszem.hu weboldalunkon! Gondoskodjon megfelelően a gyermekek szórakozásáról teljes biztonságot nyújtó, korszerű játszótéri eszközök biztosításával! Játszótér kivitelezése és a karbantartás gördülékeny teljesítése céljából keressen fel bennünket bátran, hívjon minket a 06-26-560-358–as telefonszámunkon, vagy küldjön nekünk üzenetet az info@ips-gyermekszem.hu e-mail címre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
Óvja törékeny termékeit merevfalú csomagolóeszközökbe helyezve!
Óvja törékeny termékeit merevfalú csomagolóeszközökbe helyezve!

Megbízható segítséget igényel a csomagolástechnika terén, mert kézbesítésre váró termékei nagy része törékeny? Minél egyszerűbb és költséghatékonyabb megoldást keres annak...

Close