Kövess minket!
  
     

Miért éri meg tabletet vásárolni?

Miért éri meg tabletet vásárolni?
2016, szeptember 30.

Sokan azért nem vásárolnak tabletet, mert úgy gondolják, hogy teljesen felesleges az okostelefon és a laptop mellett. Pedig a tablet rengeteg olyan hasznos tulajdonsággal is rendelkezik, amelyeket nem találhatunk meg sem az okostelefonunkban, sem a laptopunkban. Összeszedtünk pár indokot, hogy miért érdemes a tablet vásárlás mellett dönteni.

A tablet e-book olvasóként is szolgál: Természetesen a tablet nem teljesen ideális a könyvolvasásra, de ha nem akarunk több tízezer forintot kiadni egy e-book olvasóra, viszont néha szívesen olvasgatnánk utazás közben, a tablet jó megoldás lehet, így nehéz könyveket sem kell cipelnünk magunkkal mindenhova.

A tablet jobb, mint egy régebbi típusú laptop: Ha olcsón szeretnénk vásárolni, akkor inkább érdemes a tablet mellett dönteni, mint egy többéves laptop modell mellett, ugyanis már sokszor a tárhelyük is nagyobb, és kényelmesebb is őket használni.

A tabletek jók filmnézésre és zenehallgatásra is: Szintén utazáshoz kiváló választás lehet a tablet, hiszen egy okostelefon képernyője túl kicsi az élvezhető filmnézéshez, egy laptop pedig túl nagy az állandó cipeléshez.

Képnézegetésre, és prezentálásra is alkalmas: Egyrészt a saját fotóinkat is sokkal kényelmesebb tabletről megmutatni ismerőseinknek, ráadásul szebben mutatnak is nagyképernyőn, mint az okostelefon képernyőjén. Másrészt a munka világában is hasznos, megbeszéléseken könnyedén lehet vele prezentálni.

Sokkal kényelmesebb használni, mint egy laptopot: Ez persze nem a munkára vonatkozik, hanem a kikapcsolódásra. A kanapén elnyújtózva jobban kézre esik egy tablet, mint egy nagyobb súlyú laptop. Ráadásul a tabletek tovább bírják töltés nélkül, mint a laptopok, így nem csak a konnektor közelében tudjuk használni.

Ha tablet vásárlásra adta a fejét, tekintse meg termékeinket! Honlapunkon, a www.pcland.hu oldalon műszaki eszközök széles választékából válogathat! Forduljon hozzánk bizalommal a 06-21/381-3980, 06-21/381-3981, 06-21/381-3977 telefonszámok valamelyikén, illetve az info@pcland.hu e-mail címen!

 

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
faláda
Honnan érdemes beszerezni a faládát?

Tároláshoz és szállításhoz egyaránt szükségünk lehet faládára, fadobozra, és raklapra is. Rengeteg gyártó közül választhatunk, de a minőség nem mindenhol...

Close