Kövess minket!
  
     

Maximális tisztaság az irodaházban szennyfogó szőnyeg használatával

Maximális tisztaság az irodaházban szennyfogó szőnyeg használatával
2020, január 29.

Egy irodaházban nagyon fontos a megfelelő körülmények biztosítása. Kiemelt jelentősége van annak, hogy amikor megérkezik egy ügyfél, milyen körülmények fogadják. Ahol tisztaság van és rend, ott sokkal nagyobb eséllyel tárgyal szívesen, mint ahol káosz van, és emiatt kényelmetlenül érzi magát. Természetesen nagyon fontos a folyamatos, rendszeres takarítás, azonban napjainkban már vannak olyan termékek, amik a tisztaság megőrzését segítik elő. Ide tartozik például a szennyfogó szőnyeg is.

A szennyfogó szőnyeg sokkal több, mint egy lábtörlő. A két termék nem csak méretben különbözik egymástól, hanem hatékonyságban is. A szennyfogó szőnyeg a speciális felépítésének köszönhetően a rajta áthaladók cipőtalpáról szinte ledörzsöli a szennyeződéseket, amik lekerülnek a szálak aljához. A nedvesség elpárolog a szőnyegből, azonban az irodaházba behordott kosz benne marad a következő tisztításig. Ezzel megelőzhető, hogy az érkező irodai dolgozók és ügyfelek az épület belsőbb részeibe hordják a port, illetve például a télen sok gondot okozó útszóró sót. Ha a bejáratnál nincs egy hatékony szennyfogó szőnyeg, az nem csak esztétikailag csúfítja el a bejárat környékét, hanem higiéniailag is nagyon káros. A terméknek köszönhetően azonban a szennyeződések nagy része nem jut beljebb, mint a bejárat néhány méteres körzete, ezzel megelőzve a folyamatos takarításra való igényt.

A szennyfogó szőnyeget érdemes minden évszakban használni, de kiemelt jelentősége főleg az őszi és a téli időszakban van, amikor óhatatlanul is sáros, latyakos az emberek cipője. Ebben az időszakban szennyfogó szőnyeg használata nélkül a tisztaság sokszor még a legnagyobb igyekezet ellenére is tarthatatlan.

Ha felkeltettük érdeklődését, és kíváncsi a szennyfogó szőnyegekkel kapcsolatos további részletekre, forduljon hozzánk bizalommal a +36 96 566 290-es telefonszámon vagy írjon nekünk üzenetet az info@bardusch.hu e-mail címre! Kérje ajánlatunkat még ma, és varázsoljon maximális tisztaságot az irodaházba egyszerűen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
talentum-autosiskola_hu_20200127
Tanulja meg elsősegély tanfolyamon, hogyan segíthet baleseteknél!

Ha szerencséje volt, még nem érte baleset, és nem látott másokat sem veszélyes helyzetben. Azonban bármikor előfordulhat, hogy segítenie kell...

Close