Kövess minket!
  
     

Korszerűsítse társasházát velünk!

Korszerűsítse társasházát velünk!
2017, március 29.

Manapság a nagyvárosokban megannyian élnek különféle társasházakban. A társasház szakszerű megfogalmazás szerint, közös tulajdonban álló ingatlan különleges formája. Magyarországon már nagyon sok társasház elöregedett és nem felel meg a mai normáknak, amik miatt sok hátrányuk lehet, mind szerkezetük miatt, mind pedig energiahasználatuk miatt. Az ilyen épületek, mint a legtöbb ház, időről-időre felújításra szorulnak. Ilyenkor az építés vagy az előző felújítás óta eltelt idő alatt esedékessé vált munkákat látják el. Ebbe tartoznak azok a különböző gépészeti, vagy technikai megoldások cseréje, amelyek az idők során korszerűsödtek, fejlődtek.

A manapság egyre inkább fejlődő technikai újítások lehetővé teszik, hogy otthonunk energiatakarékosabb és környezetbarátabb legyen. A régi építésű társasházak közel se felelnek meg a mai elvárásoknak, így szükségszerű lehet a korszerűsítésük. Az ilyen korszerűsítésekbe tartozik a társasház fűtési rendszerének felújítása, így elérve például a kevesebb széndioxid kibocsátást. Továbbá a korszerűsítés folyamán a nyílászárók vagy más szigetelések felújítását is érdemes, esetenként szükséges elvégezni. Bizonyos pályázatok elnyerésével lehetőség van a különböző háztartások berendezéseinek cseréjére is, amely energetikai szempontból lehet előnyös a társasházra nézve. Az előző és egyéb korszerűsítési megoldások segíthetnek a lakók komfortérzetének javításában, csökkentik a különféle kiadásokat és környezetbaráttá teszik otthonunkat, amire manapság törvényi rendelkezések is vonatkoznak. Ha az Ön társasháza is elöregedett, akkor forduljon közös képviselőjéhez és keressék a legmegfelelőbb szakembert, a tökéletes korszerűsítés érdekében! További információkért a társasházak korszerűsítésével kapcsolatban, bátran forduljon hozzánk!

Társasházakkal kapcsolatos tudnivalókért, könyvelési segítségért, társasház kezelésért, vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-1/ 243 5466 telefonszámon vagy a pcolor@pcolor.hu e-mail címen! Tekintse meg szolgáltatásainkat a www.tarsashazaink.hu weboldalon!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
A megfelelő irodaház kiválasztása
A megfelelő irodaház kiválasztása

Cége bővülés miatt kinőtte régi irodáját? Esetleg új céget alapít és keresi a megfelelő irodaházat irodája megnyitásához? Ezeknél a helyzeteknél...

Close