Kövess minket!
  
     

Korszerű megoldások a pékségek számára – Érvek az etázs kemencék mellett

Korszerű megoldások a pékségek számára – Érvek az etázs kemencék mellett
2017, augusztus 30.

A technológiai újítások, fejlesztések szerencsére a péküzemeket is elérik, így e téren egyre több korszerű sütőberendezésekkel állíthatnak elő a pékek gyorsan, nagy mennyiségben kenyereket, egyéb péksüteményeket. Ha szeretné fejleszteni péküzemét, és ehhez megfelelő berendezésre van szüksége, válassza az etázs kemencéket!

Az etázs kemencékkel garantált a hatékony termelés a péküzemekben! A berendezés speciális kialakítású, ami lehetővé teszi, hogy nagy mennyiségben, rövid időn belül különböző péksütemények legyenek előállíthatóak úgy, hogy a termékek nem égnek oda, és tésztájuk sem marad nyers!

Az etázs kemencék tágas belső sütőtérrel rendelkeznek, aminek szigetelése cement burkolatot kap, többek között ennek köszönhető az ideális sütési technológia, hiszen az alapanyag kiválóan megtartja a hőt, ezáltal a hatékonyság mellett még energiatakarékos tulajdonsággal is bírnak a berendezések!

Nemcsak a technológiájuk miatt népszerűek a berendezések, hanem masszivitásuk miatt is, ugyanis az etázs kemencék másik fő előnye a strapabíró felépítés. A berendezések gyártásakor kiváló alapanyagokkal dolgoznak a szakemberek, végül edzett üvegajtókkal látják el a kemencéket, amelyek bármilyen magasabb hőmérsékletnek ellenállnak, így nem áll fenn a veszély, hogy használat közben megrepedne a sütőajtó üvege.

Az etázs kemence megvásárlásával hosszú távú befektetésre tehet szert a berendezés leendő tulajdonosa, ugyanis a gyártók célja az volt a kemencék kivitelezésekor, hogy olyan sütésre alkalmas készüléket biztosítsanak a péküzemeknek, amivel éveken át megoldható egy vállalkozás állandó termelése!

Lendítse fel vállalkozását, vásároljon Ön is etázs kemencét! A berendezéseket a Gastro Baking Kft. kínálatában megtalálja! Tájékozódjon a termékek technikai adatairól honlapunkon, a www.sutoiparigep.hu címen! Kérdés esetén írjon e-mailt a gastrobaking@gmail.com címre, vagy hívjon a 06-70-324-3566-os telefonszámon!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
Veszélyes hulladékokra, levegőtisztaságra vonatkozó éves jelentések elkészítése
Veszélyes hulladékokra, levegőtisztaságra vonatkozó éves jelentések elkészítése

A környezet fokozott védelme manapság nagyon fontos dolog, kiemelt jelentőséggel bíró ügy. Most, amikor egyre inkább veszélyben a Föld, a...

Close