Kövess minket!
  
     

Juttassa el csomagjait gyorsan, biztonságban belföldre és külföldre is!

Juttassa el csomagjait gyorsan, biztonságban belföldre és külföldre is!
2015, június 26.

Csomagot szeretne eljuttatni valahova minél rövidebb idő alatt? Nyugodt akar lenni a csomag sorsa felől? Garanciát szeretne kapni a szállítás minőségére és az utánvét határidőre történő beérkezésére? Válasszon olyan megoldást nyújtó teljes belföldi és nemzetközifutárszolgálatot, akik kérését rugalmasan kezelve, minden igényét egyedülálló biztosítékokat nyújtva elégítik ki!

Napjainkban mindennapi tevékenységnek számít a csomagszállítás.Igen sok cég foglalkozik ezzel a tevékenységi körrel, éppen ezért nem mindegy, hogy cége melyik szolgáltatóval bonyolítja csomagküldését. Bízza küldeményei szállítását egy teljes körű szolgáltatásokat nyújtó cégre.Több futárszolgálatnál is előfordul, hogy sérülten, késedelmesen vagy egyáltalán nem érkezik meg a címzetthez az adott csomag. Ezért is célszerű tájékozódni annak érdekében, hogy maximálisan megbízható csomagszállító céget bízzon meg a feladat elvégzésével. Nem utolsó sorban fontos az árak összevetése, hiszen igénybe vehetünk minőségi szolgáltatást kedvező díjak mellett is.

Az egyedülálló szolgáltatást nyújtó Complexpress Logisztika Kft. segítőkész kollégái nagyon fontosnak tartják a minőségi és gyors kiszolgálást. Nemcsak belföldön, hanem nemzetközi szinten, A világ több mint 250 országába szállítanak csomagokat egyedi szolgáltatásokkal, hosszú távú kapcsolatokra törekedve. A www.complexpress.hu oldalon alapos részletezettséggel tud tájékozódni csomagküldő szolgáltatásunkról. Egyedülállóságunkat az is bizonyítja, hogy lehetőség van munkaidőn kívüli csomagszállításra. Ha úgy adódik, hogy hirtelen csomagot szükséges küldenie, és megadott időn belül annak a címzetthez kell érkeznie, a Complexpress Logisztika Kftebben is rendelkezésére áll. Mi az, ami ezt a futárszolgálatot kiemeli a többiek közül?

  • a magas fokú megbízhatóság, amely egyedülálló garanciákban is tükröződik
  • a rendkívüli rugalmasság
  • a szokatlanul gyors és segítőkész ügyfélszolgálat, amely megbízói érdekeit képviseli
  • a kiemelkedően alacsony visszáru (nem kézbesített csomag) arány
  • a megszokottnál sokkal több, komplex szolgáltatás
  • az udvarias kiszolgálás
  • az éves szerződésekbe foglalt fix díjak, amelyek az üzemanyagárak változástól függetlenek
  • több szállítási és csomagátvételi lehetőség

Kérje a Complexpress Logisztika Kft. segítségét csomagküldésben, ha az Ön számára is elengedhetetlenül fontos, hogy megfelelő kezekben, garanciát vállalva, gyorsan és biztonságban jusson el a címzetthez küldeménye!

Iratkozzon fel hírlevelükre a weboldalukon, vagy keresse meg ügyfélszolgálatukat bármilyen jellegű kérdéseivel, kéréseivel a telefonszámain: 06-1-203-4681, 06-30-694-2465 telefonszámon, vagy e-mailben az ugyfelszolgalat@complexpress.hu címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
kompresszor-technika.hu
A kompresszorok karbantartása és szervizelése

Nehézsége támadt, vagy váratlan probléma miatt nem tudja akadály nélkül használni a kompresszort? Annak érdekében, hogy a készülékek gond nélkül...

Close