Kövess minket!
  
     

Jobb, mint újkorában: Az újrakárpitozás előnyeiről

Jobb, mint újkorában: Az újrakárpitozás előnyeiről
2017, január 31.

Akárhogy is óvjuk bőrbútorainkat, ahogy telnek az évek, előbb-utóbb meg fognak jelenni a különböző sérülések: repedések, szakadások, kopásnyomok. A bőrbútorokat különösen fájó szívvel dobja ki az ember, hiszen igazi érték, és egy idő után már szentimentálisan is képesek vagyunk kötődni a bútorainkhoz. Azonban van lehetőségünk úgynevezett „a kecske és a káposzta is megmarad” döntést hozni, ha új bútor vásárlása helyett újrakárpitoztatjuk régi bútorunkat.

Kárpitozással új életet lehelhetünk régi bútorunkba, és nem kell vesződni annak eladásával vagy kidobásával. Egy bútor nagyon ritka esetben sérül meg annyira, hogy tényleg többe kerüljön megjavítani, mint új bútort vásárolni. A felületi hibákat pedig tökéletesen ki lehet küszöbölni kárpitozással. Ráadásul jóval jutányosabb áron tudjuk a bőrbútorunkat felújítani, mint újat vásárolni. A régi bútoroknak általában múltja van, és sok szép emléket köthetünk hozzájuk. Lehet, hogy örökség, mely régóta a család tulajdonában van, vagy akár nászajándék egy szeretett családtagtól. Nem kell fájó szívvel lemondanunk egy fontos bútordarabról, csak mert szépséghibás, a kárpitozással elérhetjük, hogy szeretett bútorunk még évtizedekig szolgáljon. Egy hangsúlyos bútordarab lecserélése egy szobában komoly fejtörést okozhat, hiszen általában a többi bútor is passzol hozzá színben, illetve stílusban. Egy antik bőrbútort nagyon nehéz pótolni, ám a kárpitozással kiküszöbölhetjük a problémát, hiszen még a kárpit anyagát és színét is mi választhatjuk meg, így biztosítva, hogy bele fog illeni a szoba összképébe. A bőr kárpitozása azonban nem olyan egyszerű feladat, ezért inkább ne próbálkozzunk meg vele egyedül, hanem keressünk fel egy profi szakembert.

Felújítaná régi bőrbútorát? Forduljon hozzánk bizalommal! Látogasson el honlapunkra, a www.karpitszerviz.hu webcímre, és tekintse meg széleskörű szolgáltatásainkat! Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-30-9218-349-es telefonszámon, illetve az info@karpitszerviz.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
Mit adhat cégének a 360 fokos felmérés?
Mit adhat cégének a 360 fokos felmérés?

Alapjában véve nem magától értetődő, hogy mindent átlássunk cégünk mindennapos működésének apróbb részleteiben, a dolgozók hozzáállásában és azokban a nem...

Close