Kövess minket!
  
     

Jó, ha a logó jól látható!

Jó, ha a logó jól látható!
2016, május 3.

A legismertebb vállalatok népszerűségének megnövekedésében mindig szerepet játszott egy könnyen felismerhető, mindenhol látható logó, jelzés. Egy cég a profizmusát, hitelességét és kiválóságát sugallhatja azzal, ha igényt fordít a megfelelő márkajelzés megkreálására, és annak terjesztésére. A legkönnyebben a logót úgy terjeszthetjük, ha a lehető legtöbb tárgyon feltüntetjük azt.

A műanyag mappáktól kezdve az irattartókig érdemes saját logónkat feltüntetni az irodaszereken. A megbeszélésekre, meetingekre a vállalatok mindig saját beszerzésű kellékeiket viszik a résztvevők. Egyértelműen jó reklám és igényes munka, ha a kellékeket, irodaszereket a saját vállalatunk logójával láttuk el.

A jó logó megszerkesztése után csak annyi a dolgunk, hogy felmérjük, mit és hány darabot szeretnénk rendelni saját jelzésünk lenyomatával. Ha például konferencia mappát szeretnénk rendelni, semmi megkötés nem terheli a megrendelőt. Szabadon választhatjuk meg a megrendelni kívánt prototípus színét, méretét, a logó elhelyezkedését.

A PVC irattartók és iratrendezők minden cég esetében fontos irodai kelléknek számítanak. Általában ezek azt a márkajelet hordozzák, ahonnan rendelve lettek ea darabok. Ha olyan vállalattól rendelünk irodaszereket, amely saját logónkat nyomja rá a kívánt kellékekre, az nem csupán igényes cégre utal, de a munkamorált is megnövelheti és tiszteletet követelhet más vállalatoktól is.

A saját márkajellel ellátott eszközök jólétre és jó közegre utalnak. Mindenképpen érdemes elgondolkodni, mit szeretnénk sugallni a munkatársainknak, leendő munkavállalóinknak, és a konkurens cégek igazgatóinak vállalatunkkal.

Ha Ön is a felelősségteljes és igényes munkaadók, beszerzők közé tartozik, nincs más dolga, mint megálmodnia, mit is szeretne vállalatának biztosítani. Nálunk megtalál minden műanyag mappát, iratrendezőt, irattartót, jegyzettömbös mappát, amire csak szükség lehet, Önnek csupán meg kell rendelnie! Mi megvalósítjuk Önnek és vállalatának, bármit kíván is! Keresse fel weboldalunkat és nézzen körül termékeink között a www.graduszmappa.hu honlapon, ha pedig kérdése lenne, vagy szeretné leadni rendelését, e-mailben írja meg a gradusz@graduszmappa.hu címre, vagy hívjon minket telefonon a +36 30 539 0330-as számon!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
egyszeregy.com_16feb
Könyvelési kisokos – az egyszeres- és kettős könyvvitel közötti különbség

A könyvelés és az adók világában nem egyszerű eligazodni. Számtalan szabály, kikötés, kötelezettség és megannyi kiskapu áll rendelkezésre minden vállalkozás...

Close