Kövess minket!
  
     

Játszóházi álmok – biztonságban

Játszóházi álmok – biztonságban
2016, november 29.

A gyerekek fejlődéséhez, egészséges életvitelük betartásához nélkülözhetetlen a rendszeres mozgás – elsősorban friss levegőn a természetben. Zuhogó esőben, hóviharban vagy akár 40 fokos melegben jó alternatívát nyújthat a játszóház is, amely minden korosztálynak kellő kikapcsolódást nyújthat. Akár a szülőknek is. Minden csak tervezés kérdése.

Egy alaposan átgondolt koncepció, biztos alapokon nyugvó üzleti terv, biztonságosan megépített eszközök és a tulajdonosok, munkatársak lelkesedése a kulcs a sikeres játszóházhoz.

Érdemes időt szánni arra, hogy mit szeretnénk elérni. Mi a fontos számunkra, miért szeretnénk játszóházat nyitni? Be szeretnénk tölteni az űrt a lakóhelyünkön, mert nincsen hasonló szolgáltatás? Szeretnénk a szülőket segíteni gyermekmegőrzési szolgáltatással? Kizárólag üzleti lehetőséget jelent? Szeretnénk valamilyen különleges helyet teremteni, amely gyermekek és felnőttek nevetésétől visszhangzik? Ha el tudjuk képzelni az általunk létrehozott játszóházat 5 év múlva, akkor a válaszok biztos tudatában lehet a koncepciót kidolgozni, majd a koncepció alapján összeállítani az üzleti tervet.

A terv összeállításánál nem szabad megfeledkezni a biztonságról és a hosszú távú működésről. A biztonságot a szabvány szerint épített elemek garantálják, a hosszú távú működést a kiváló minőségű és szakszerűen telepített eszközök. A gondtalan üzemeltetéshez tehát nem kell más, mint egy megbízható cég, amely a játszóház kivitelezése során mindezt biztosítja.

Az IPS-Gyermekszem Kft. erőssége ebben rejlik: biztonság, minőség ÉS kreativitás. Ötleteink, tapasztalataink és szaktudásunk segítségével mindent megteszünk annak érdekében, hogy az elképzelések valósággá váljanak. Ha kíváncsi arra, milyen világot tudunk teremteni, látogasson el Millipop játszóházba, vagy az Avalon Parkban található Maya játszóparkba.  De a honlapunk http://www.ips-gyermekszem.hu/belteri-referenciak/ oldalán még számos helyszínt talál, ahol ott hagytuk a kéznyomunkat.

Ha játszóházat szeretne nyitni, keressen bennünket a 06 26 560 358-as telefonszámon vagy írjon az info@ips-gyermekszem.hu e-mail címre. Örömmel adjuk át tudásunkat, hogy biztonságos, különleges játszóházzal valósítsa meg céljait.

 

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
Bízza profikra múzeuma berendezését!
Bízza profikra múzeuma berendezését!

Számos olyan turisztikai központ van, ahol érdemes múzeumot üzemeltetni, hiszen ezzel is bővül azoknak a szolgáltatásoknak a sora, melyeket a...

Close