Kövess minket!
  
     

Ismerje meg a reklámajándékok előnyeit!

Ismerje meg a reklámajándékok előnyeit!
2017, július 26.

A reklámajándékok napra-napra népszerűbbé válnak, ami nem véletlen, hiszen remek promóciós lehetőségnek számítanak. Egy cég fennmaradásához elengedhetetlen a jó marketing stratégia, ám nem mindegy, hogy milyen eszközöket választunk a reklámozáshoz. Egy rosszul kivitelezett kampány több pénzt vehet el a cégtől, mint amennyit hoz, így alaposan meg kell fontolnunk a stratégiánkat. A reklámajándék nem csak költséghatékony, de hatásos is, ezért olyan népszerű a kisebb-nagyobb cégek életében.

A reklámajándékok elsőszámú előnye, hogy erősítik a márkaképet. Különösen a kis cégeknél fontos, hogy logójuk beleégjen a fogyasztók fejébe, ám ezt nem olyan egyszerű elérni. Ilyenkor a kreativitás sokat segít, és egy olyan reklámajándék, amelyet a tulajdonosok naponta használnak, gondoskodik róla, hogy hosszú távra megjegyezzék cégünk márkajelzését.

A költséghatékonyság is fontos szempont, reklámajándékkal széles réteget lehet elérni, alacsony költségekért cserébe. Hiszen ne feledjük, hogy nem csak az ajándékozott fogja látni márkajelzésünket, hanem a környezetében lévők is. Őket pedig már teljesen ingyen értük el.

A reklámajándékra egy alternatív névjegykártyaként is tekinthetünk, hiszen ugyanazokat az adatokat tartalmazza, csak sokkal kreatívabb módon, mint egy papírdarab. Míg a névjegykártyát az ember csak zsebrevágja, és nagy eséllyel később megfeledkezik róla, a reklámajándék mindig szem előtt van.

Reklámajándék számtalan tárgy lehet, például toll, póló, lufi, esernyő, kulcstartó. Amikor ajándékot keresünk, érdemes azt a tárgyat választanunk, amelyet szerintünk a potenciális ügyfeleink gyakran használnak, amelyre szükségük van, illetve, ami szezonális.

Megbízható helyről rendelne reklámajándékot? Forduljon hozzánk bizalommal! További információért látogasson el honlapunkra, a www.bernadreklam.hu webcímre, és tekintse meg termékeinket! Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-52-898-222-es és a 06-20-574-1006-os telefonszámok valamelyikén, illetve az  info@bernadreklam.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
Mit adhatunk adómentesen cafeteriaként?
Mit adhatunk adómentesen cafeteriaként?

Munkavállalói eredményességét szeretné minél hatékonyabban támogatni, figyelmet fordítva a különféle juttatásokra is? Igyekszik naprakész lenni az adómentesen adható juttatások terén,...

Close