Kövess minket!
  
     

Ismerje meg a HEXA Szerszámgépipari és Kereskedelmi Kft.-t!

Ismerje meg a HEXA Szerszámgépipari és Kereskedelmi Kft.-t!
2017, május 31.

Speciális szerszámgépekkel dolgozik, amelyek rendkívül fontos szerepet töltenek be tevékenységi körében? Ahhoz, hogy probléma nélkül, a határidőket betartva készüljön el minden Önre bízott feladattal, nélkülözhetetlenek a megbízható eszközök, hiba esetén pedig a gyors gépjavítás vagy szerszámgép felújítás!

Ipari termelőüzem vezetőjeként, vagy más szolgáltató cég munkavállalójaként rengeteg felelősségteljes és hosszadalmas munka vár ránk. Ezek kifogástalan teljesítése érdekében elengedhetetlen a pontos munkavégzés, valamint a jól működő szerszámgépek. Ha nehézségünk adódik, tanácsos körültekintőnek lennünk, és tapasztalt szakemberek segítségét kérnünk a gépjavítás, és a szerszámgép felújítás ügyében is.

HEXA Szerszámgépipari és Kereskedelmi Kft –nk olyan vállalkozás, amely keretein belül rengeteg szerszámgép alkatrészeket, speciális rendeltetésű gépet gyártunk, valamint a szerszámgépek felújítását, és a gépjavítást is készséggel vállaljuk. Minden olyan felszereléssel rendelkezünk, amelyek lehetővé teszik a gyors és precíz munkavégzést. Kiemelten ügyelünk a tiszta és rendezett környezetre. Elsősorban az ipari termelőüzemek kéréseit teljesítjük, emellett pedig különféle szolgáltató cégek megrendeléseit is örömmel fogadjuk. Fontosnak tartjuk, hogy egyenletes minőséget biztosítva tökéletesen megfeleljünk az elvárt igényeknek. Hangsúlyt fektetünk a folyamatos fejlődésre, így a korszerű technikának köszönhetően gördülékenyen tudjuk ellátni a ránk bízott feladatok mindegyikét. Ismerkedjen meg közelebbről cégünkkel, és vegye igénybe ingyenes tanácsadó szolgáltatásunkat a www.gep-javito.com weboldalunkon!

Könnyítse meg munkáját, és érjen el minél több sikert az által, hogy szerszámgépeinek jó állapotára kifejezett figyelmet fordít! Gépjavítás, szerszámgép felújítás, és hasonló teendők esetén forduljon hozzánk bizalommal! Hívjon minket a 06-1-2777903 –as telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a hexa.koszegi@gmail.com e-mail címünkre!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
Tökéletes tisztaság minden nap!
Tökéletes tisztaság minden nap!

Rendkívül elfoglaltak napjai, ezért nem jut ideje irodája megfelelő tisztán tartásáról gondoskodni? Esetleg több helyiség is rendszeres igénybevételnek van kitéve...

Close