Kövess minket!
  
     

Irodaszerek: hagyományosan vásároljak, vagy rendeljek?

Irodaszerek: hagyományosan vásároljak, vagy rendeljek?
2016, október 4.

Minden cég életében előfordul, hogy valami elromlik, valamiből hiány keletkezik, vagy valamit pótolni kell és be kell szerezni. Ezek az esetek általában nem várhatnak napokat vagy heteket, hónapokat pedig aztán végképp nem.

Az irodaszerek, irodabútorok beszerzése nem csak akkor ad nagy feladatot, mikor megalapítjuk a vállalkozást, hanem utána is, hiszen folyamatosan gondoskodni kell az utánpótlásról: a bútorok megsérülhetnek, az irattartók betelhetnek, a tollak kifogyhatnak, így elmondhatjuk, hogy az irodaszerek vásárlása gyakori, ugyanis naponta fogynak el a papírok, noteszek, tollak és jegyzettömbök.

Amikor ilyen helyzettel szembesülünk, két lehetőségünk van:

  • Menjünk el, válasszuk ki a boltban a kirakott termékek közül a megfelelő kellékeket, ezzel feláldozva nem kevés időt és pénzt.
  • Rendeljünk egyszerűen és gyorsan egy online papírboltból, ahol minden eszközt megtalálunk, amire csak szükség lehet, bármilyen színben, fazonban, méretben és mennyiségben.

Sosem volt még ilyen egyszerű dolga! Csupán felmegy az internetre, beírja a terméket, amit keres, leadja a rendelését és Önnek már nincs is több dolga, hiszen az online irodaszer rendelést házhoz szállítják! Ne főjön a feje többé sem az időbeosztása miatt, sem a feleslegesen megtett utak miatt!

Nálunk igazán gyerekjáték a rendelés! Az első teendő, hogy felkeresi weboldalunkat a www.z-market.hu webcímen, ahol temérdek irodaszer közül válogathat – ami nálunk nincs, az nem is létezik! Második lépés: regisztráljon egy hiteles e-mail címmel, és már kezdődhet is a vásárlás! Miután megtalálta a mindenki számára egyértelmű és könnyen kezelhető webshopunkban a kívánt termékeket, Önnek csak meg kell rendelnie, majd megadnia néhány adatot, és már kész is, mi pedig néhány munkanapon belül szállítjuk is a kért írószercsomagot!

Ügyfélszolgálatunk mindig tettre kész! Hívjon minket bátran a +36-1/230-2370-es, vagy a +36-20/968-3232-es telefonszámunkon, valamint e-mailben is felveheti velünk a kapcsolatot, méghozzá az info@z-market.hu email-címen keresztül!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
öltözőszekrény
Öltözőszekrénnyel a kényelemért és a biztonságért

Bizonyára Ön sem öltözne át szívesen a munkaruhájába, edzőruhájába, vagy épp úszóruhájába anélkül, hogy utcai öltözetét ne tudná biztonságban, és...

Close