Kövess minket!
  
     

Irodaköltöztetés gyorsan és egyszerűen

Irodaköltöztetés gyorsan és egyszerűen
2016, augusztus 16.

Minden vállalkozás életében eljöhet a pillanat, mikor irodaköltöztetésre kerül sor. Ennek számtalan oka lehet. A leggyakoribb eset, hogy bővítés miatt már nem fér el a cég az eddigi irodában, esetleg az, hogy az irodabérlési feltételek módosulnak, előnytelenné válnak. Néha a szerződés lejárata, vagy a környezetváltozás ad okot az irodaköltöztetésre, esetenként a vállalkozás felbomlása vagy átalakulása áll a háttérben.

Bármilyen költöztetésről is van szó, van pár praktikum, melyet érdemes figyelembe venni, hogy a költöztetés folyamata gördülékeny és problémamentes lehessen! Összeszedtünk pár tippet, mit érdemes egy irodaköltöztetés esetén szem előtt tartani.

  • Dobozolás – legyen szó a költözés valamennyi formájáról, a dobozolásnál érdemes mindig a következő sorrendet tartani: dísztárgyak, kevésbé használt tárgyak, gyakrabban használt dolgok és legutoljára a napi használatú tárgyak.
  • Címkézés – minden dobozt címkézzünk fel, akár több helyen is, hiszen ez segít majd a gyorsabb kicsomagolásban is! Tűntessük fel a dobozon, ha törékeny dolgokat tartalmaz!
  • Pakolás – a törékeny tárgyak közé helyezzünk sok papírt, és a nagyobb dobozokba ne csak könyveket helyezzünk.
  • A dobozok minősége – érdemes erős falú dobozokba pakolni a költöztetés során, hiszen ezek a cipekedés és a szállítás közben sem fognak szétszakadni vagy rongálódni.
  • Az irodaköltöztetést mindig munkaidőn kívülre időzítsük! Ezzel nem csak a saját dolgozóinkat kímélhetjük meg a felesleges stressztől, de a szomszédos irodákat sem zavarjuk!

Ha ezt a pár alapszabályt betartjuk és alkalmazzuk, az irodaköltöztetés gyors és gördülékeny lehet! Természetesen ahhoz, hogy a költöztetés valóban tökéletes legyen, fontos, hogy a megfelelő költözető céget bízzuk meg a feladattal!

Látogasson el honlapunkra a www.koltoztetoember.hu-ra, ahol részletesen tájékozódhat szolgáltatásainkról és referenciáinkat is megtekintheti! Kérdés esetén állunk rendelkezésére elérhetőségeinken, akár telefonon a +36 20 9247-277-es számon, illetve e-mailben a koltoztetoember@gmail.com címen.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
nyílászárók
Otthon, édes otthon – Avagy gondoskodjunk az alapokról!

Az otthonteremtés és felújítás soha nem egyszerű feladat, és rengeteg múlik azon, hogy milyen szakemberekkel, milyen minőségű alapanyagokkal, alkatrészekkel dolgozunk....

Close