Kövess minket!
  
     

Irodaberendezési tippek

Irodaberendezési tippek
2017, május 29.

A megfelelő irodai berendezés elengedhetetlen egy produktív és kellemes munkakörnyezet kialakításához. Ha profikra bízzuk az iroda tervezését és kivitelezését, hosszú távon spórolni fogunk, hiszen egy megfelelően berendezett iroda sokkal idő- és költséghatékonyabban működik, mint egy rosszul kialakított helyiség. Mielőtt nekilátnánk az iroda tervezésének, érdemes megfogadnunk pár tippet.

Az első számú szabály, hogy nincsenek túlságosan világos vagy levegős irodák. Az iroda tervezésénél és kivitelezésénél mindenképp fordítsunk figyelmet a természetes fények és a tiszta levegő beengedésére. A sötét és levegőtlen iroda a dolgozókra is hatással van, a nyomasztó hangulat a produktivitásukba és a kreativitásukba kerül.

A pihenőszobák, társalgók kialakítása különösen fontos, ugyanis a dolgozóknak szüksége van egy olyan helyre, ahol elszabadulhatnak a munkát jelentő asztaluktól, beszélgethetnek, kávézhatnak, feltöltődhetnek. Ha nincs számukra kialakítva ilyen hely, akkor úgy érezhetik magukat, mint akik szünet nélkül dolgozzák le a nyolc órát, így az energiájuk is kevés lesz.

A kellemes irodai környezet egyik alapfeltétele a rendezettség. Ahhoz, hogy az irodát ne lepje el állandóan a sok papír és más egyéb holmik, fontos, hogy az iroda tervezésekor ügyeljünk a minél több tárolóhely kialakítására. A későbbiekben pedig már a dolgozók felelőssége lesz, hogy az asztaluk helyett a különböző tárolókba helyezzék a dolgaikat.

Az irodai bútorok vásárlásakor törekedjünk az ergonómiára, olyan termékeket szerezzünk be, amelyeket hosszú távon is kényelmes és egészséges használni. A dolgozók meghálálják az ergonomikus berendezést, hatásukra a munkájuk is produktívabb lesz.

Irodák tervezéséhez, kivitelezéséhez profikra van szüksége? Forduljon hozzánk bizalommal! További információért látogasson el honlapunkra, a www.deco-design.hu webcímre, és tekintse meg szolgáltatásainkat! Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-1-466-9358 és a +36-1-381-0394-es telefonszámok valamelyikén, illetve az iroda@deco-design.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
Erősítse az összetartozást csapatépítő programokkal!
Erősítse az összetartozást csapatépítő programokkal!

Fontosnak tartja, hogy munkavállalói összhangban végezzék a rájuk bízott feladatokat? Szeretne hatékonyabb munkavégzést, aminek az érdekében szívesen tenne az eddigiektől...

Close