Kövess minket!
  
     

Igényes cégtáblák gravírozása a szakmai sikerekért!

Igényes cégtáblák gravírozása a szakmai sikerekért!
2014, október 8.

Sok évvel ezelőtt a különböző mesteremberek és üzletek elsődleges reklámeszköze a cégtábla, azaz cégér volt, melyet kiakasztva hirdették az ügyfelek felé minőségi és megbízható szolgáltatásaikat, valamint minden olyan információt hordoztak, amely tájékoztató vagy reklám jelleggel bírt a tevékenységi körrel kapcsolatban. Mai modern világunkban a régi értelemben vett mesteremberek és műhelyek ugyan megszűntek, de korszerűbb és napjaink elvárásainak megfelelő lehetőségei alakultak ki, amelynek következtében a cégtáblák jelentése és szerepe nem változott, csupán hasonlóképen modernizálódott.

A modern cégtáblák

Napjainkban a modern cégtáblák tartalmilag jelentős információs források, valamint kiemelkedően jelentős reklámfelületek, melyek nem csupán a cég vagy szakértő arculatát képviselik, de ezzel számos módon hatnak a meglévő és új ügyfelekre egyaránt. A múltban elsősorban a fémből készült, aprólékosan megmunkált cégérek jellemezték a gyártást, azonban manapság már igen változatos anyaghasználat, forma és színvilág, valamint innovatív gyártótechnológia jellemzi a cégtábla előállítás folyamatát:

  • Anyaghasználat: fa, fém, üveg, műanyag, stb.
  • Design: számtalan megoldás kivitelezhető forma- és színvilágban egyaránt, a cég arculatának megfelelően
  • Tartalom: a legfontosabb információktól kezdve, az apró tájékoztató jellegű adatokig bármi megjeleníthető
  • Gyártótechnológia: manapság az egyik legelterjedtebb és legmodernebb lehetőség a gravírozás, amely esztétikus, időtálló megoldást kínál, valamint rövid időn belül kivitelezhető egy-egy cégtábla a legkorszerűbb lézeres gravírozó gépek segítségével

Az ügyfelek szempontjából egy igényesen gravírozott cégtábla megbízhatóságot, precizitást és komolyságot sugároz, melynek köszönhetően hosszú távú és sikeres együttműködés jöhet létre.

Válassza a profikat!

A Gal-Go Kft. által üzemeltetett Go Print üzletlánc üzletei a megszokott széles szolgáltatási rendszeren belül minőségi gravírozott cégtáblák készítését is vállalják az igényeknek megfelelően, valamint a kívánt anyagok felhasználásával. Gravírozással kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal a 061 371-2860-as telefonszámon és kollégáink készséggel állnak mindenben rendelkezésére, valamint bővebb információkért és tájékoztatásért üzleteink szolgáltatásairól látogasson el a www.galgo.hu weboldalunkra!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
dualreklam.hu
Egyedi és különleges reklámajándékok

A különféle céges reklámajándékok manapság jól bevált és sikeresen alkalmazott reklám- és promóciós lehetőségeknek számítanak, melyek aktívan hozzájárulnak az adott...

Close