Kövess minket!
  
     

Hogyan válasszuk ki az ideális főnöki széket?

Hogyan válasszuk ki az ideális főnöki széket?
2018, február 26.

Az irodai munka velejárója, hogy napi nyolc órát egy székben ülve kell töltenünk. Éppen ezért az irodai szék kiválasztása mindig odafigyelést igényel, és nincs ez másképp egy főnöki szék esetében sem.

A kényelmetlen főnöki szék komoly hatással lehet a munkavégzésre. Sokkal nehezebb koncentrálni és produktívnak lenni, ha kényelmetlenül ülünk a széken. Éppen ezért a főnöki szék megválasztásakor figyelnünk kell az ergonómiára, hogy a kényelem produktivitást szüljön! Egészségügyi szempontból sem mindegy a választott főnöki szék minősége, hiszen hosszú távon hátproblémákat okozhat egy rossz háttámlájú szék.

Többek között onnan lehet felismerni az ergonomikus főnöki széket, hogy megfelelő támaszt biztosít a hátnak, van karfája, és tud gurulni. Érdemes tesztelni, hogy milyen helyzetben van a hátunk, amikor beleülünk a főnöki székbe: ha ugyanolyan egyenes marad hátradőlve, mintha éppen kihúznánk magunkat, akkor ideális.

Mivel a főnöki szék külön irodában helyezkedik el, ezért némi kreativitást is megengedhetünk magunknak a vásárlás során. A főnöki szék választásakor vegyük figyelembe az iroda sajátosságait, a berendezés és a falak stílusát, illetve színét. A főnöki szék gyakorlatilag az iroda központja, a leghangsúlyosabb ponton helyezkedik el, ezért fontos, hogy ne lógjon ki az összképből. Arról nem is beszélve, hogy a dolgozóink és az üzleti partnereink ebben a székben ülve fognak legtöbbet látni minket, ezért fontos, hogy jó benyomást keltsen. A magabiztos megjelenést segíti a hátat támasztó háttámla, mely megakadályozza a görnyedést, és a karfák, amiken kényelmesen pihentethetjük a karunkat.

Minőségi főnöki széket vásárolna egy megbízható cégtől? Forduljon bizalommal a Redola Kft.-hez! További információért látogasson el honlapunkra, a www.irodaiszekek.hu webcímre, és tekintse meg termékeink széles választékát! Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-1/210-7096-os és a 06-20/432-2220-as telefonszámok egyikén, illetve a szekek@irodaiszekek.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
iprint4you.hu.18.02
Ezeket a tanácsokat érdemes megfogadnia a csomagolóanyag nyomtatás előtt

A termékek csomagolásánál érdemes kellő időt és energiát szánnunk a csomagolóanyag kiválasztására és megtervezésére, mert hiába kínálunk minőségi termékeket, ha...

Close