Kövess minket!
  
     

Hogyan tűnjünk ki versenytársaink közül?

Hogyan tűnjünk ki versenytársaink közül?
2015, november 30.

Ha Ön saját céget vezet, bizonyára sokszor szembesült már azzal a kérdéssel, hogy hogyan tűnhetne ki versenytársai közül. Nem véletlenül foglalkoznak olyan sok helyen ezzel a problémával, hiszen az új lehetőségek, technikák, reklámfelületek megjelenésével nem egyszerű mindig képben lenni. A következőkben ahhoz adunk tanácsokat, hogy mik azok a legújabb reklámajándékok, céges ajándéktárgyak, melyekkel egyedi megjelenést kölcsönözhetünk cégünknek, így kitűnve a versenytársak közül.

Az első és egyben leglátványosabb lehetőségünk az egységes munkahelyi öltözék, céges ruházat. Ez természetesen nem minden szektorban opció, de sok esetben javíthat a cég megítélésén, hiszen megbízhatóságot, állandóságot sugall az ügyfeleknek. Itt ügyeljünk arra, hogy jó minőségű termékeket válasszunk, hiszen az öltözéknek praktikusnak, hordhatónak és nem utolsó sorban dekoratívnak kell lennie ahhoz, hogy elérjük vele célunkat.

Az ünnepek közeledte remek lehetőség arra, hogy minőségi céges ajándéktárgyakkal felhívjuk magunkra ügyfeleink figyelmét. Ilyen ajándéktárgyak lehetnek például céges tollak, céges mappák, illetve a markclip is. Saját logónkkal könnyen és költséghatékonyan személyessé varázsolhatjuk ezeket az apróbb tárgyakat, amelyek amellett, hogy nem elhanyagolható reklámértékkel rendelkeznek, praktikusak is a mindennapi irodai feladatok során. Az üzlethelyiség dekorációját is a cég profiljához illeszthetjük, hiszen ma már lehetőség van a cég logójával ellátott lufikat és egyéb dekorációs kellékeket készíttetnünk.

Ha Ön is szeretne különleges megjelenést, egyedi arculatot adni cégének, keresse fel www.bernadreklam.hu weboldalunkat, ahol számtalan páratlan ajánlat közül válogathat! Ha pedig további kérdése van, esetleg tanácstalan a választással kapcsolatban, kollégáink örömmel állnak rendelkezésére a 06 (52) 898 222-es, 06 (20) 574 10 06-os telefonszámok bármelyikén, vagy a bernadr@satrax.hu és info@bernadreklam.hu e-mail címeken. Ne késlekedjen, keressen minket még ma, hogy a kivételes minőségű céges ajándékok időben rendelkezésére álljanak!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
Ne hagyja elúszni kintlévőségeit!
Ne hagyja elúszni kintlévőségeit!

Egy hitelező vállalkozás eredményessége nagymértékben függ a kintlévőségkezelési eljárásaitól. Gondoljon csak bele, Ön se szívesen fordulna egy olyan céghez hitelért,...

Close