Kövess minket!
  
     

Hogyan tegyünk hatékonyan a biztonságos munkavégzésért?

Hogyan tegyünk hatékonyan a biztonságos munkavégzésért?
2016, december 30.

Speciális feladatok ellátásával foglalkoznak vállalatánál, amelyek során szigorú előírásoknak szükséges megfelelniük? Annak érdekében, hogy minden munkavállalója biztonságban legyen, bármelyik teendőjét látja el éppen, tanácsos minőségi munkavédelmi felszerelést biztosítania számukra.

Nagy odafigyelést igénylő munkahelyeken dolgozik mindegyikünk, azonban vannak olyan területek, ahol kifejezetten nagy hangsúlyt szükséges fordítanunk a nálunk munkát vállalók védelmére. Veszélyt jelentő berendezések közelében, és sérülést eredményezhető feladatok ellátásával foglalkozók esetében nélkülözhetetlenek a munkavédelmi felszerelések. Adódhatnak olyan teendők, amelyek során hallásunk, látásunk károsodhat, vagy más szervünk lehet veszélyeztetett. Ilyenkor elengedhetetlen az adott testrészünket védő kellék használata. Ha alaposan tájékoztatjuk munkatársainkat, ők felkészülten és hozzáértően látják el a rájuk bízottakat, valamint a munkavédelmi felszerelést is kitűnő módon biztosítjuk, akkor nem adódhat probléma.

Magas minőségű munkavédelmi felszereléshez, és professzionális eszközökhöz juthat hozzá cégünknél. Minden javításhoz, karbantartáshoz, és hasonló jellegű feladatok teljesítéséhez nélkülözhetetlen kelléket beszerezhet könnyedén, egy helyen. A munkavédelmi felszerelés kategórián belül egészségügyi és biztonsági követelményeknek maximálisan megfelelő, kényelmesen hordható termékeink között megtalálhatja a védőkesztyűket, a munkaruházatot, és a test különböző pontjaira irányuló, speciális kialakítású védelmi eszközöket. Gyártóinkról, szállítási információkról, és egyéb hasznos tudnivalókról részletesen olvashat, ha ellátogat honlapunkra. Tekintse meg akár már most széles kínálatunkat a www.szvgtools.hu –n, hogy ne maradjon le akcióinkról sem!

Biztosítsa dolgozói számára a biztonságos munkavégzést lehetővé tevő munkavédelmi felszerelést! Bármilyen típusú munkaruházatra, vagy egyéb kellékre van szüksége, szerezze be nálunk, kedvező feltételekkel! Elérhetőségeinken tegye fel kérdéseit bátran! Telefonszámunk a 06-30-9959997 –es, e-mail címünk pedig a simon_karoly@szvgtools.hu.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
szaniterfalak-hu_16dec
Miért fontos a minőségi és esztétikus kialakítás a vizesblokkokban?

Létesítménye olyan szolgáltatást nyújt, amely során szükséges megoldania a vizesblokkok kivitelezését is? Ennek a teljesítése nem tartozik az egyszerű munkafolyamatok...

Close