Kövess minket!
  
     

Hogyan rendezzük be irodahelyiségünket?

Hogyan rendezzük be irodahelyiségünket?
2016, szeptember 30.

A megfelelő enteriőr és belsőépítészet tudatos kialakítása az irodákban is elengedhetetlen. Aki sikeres vállalkozást szeretne, az nem hagyhatja figyelmen kívül dolgozói kényelmét. Egy iroda igényes belsőépítészettel és lakberendezéssel növelni tudja az ott dolgozók produktivitását.

Kényelem és hatékonyság

Az ergonómia nem ismeretlen fogalom annak, aki irodát vezet. Már jó ideje nyilvánvalóvá vált a tény, hogy minél dolgozó barátabb egy irodai berendezkedés, annál hatékonyabb lesz a munka. Iroda belsőépítészetének kialakításakor figyelmet kell fordítani az olyan apróságnak tűnő, de rendkívül fontos részletekre is, mint a forgószékek kényelme, és a monitorok elhelyezkedése.

A fényből és a térből sosem lehet túl sok

A dolgozók minden nap legalább nyolc órát töltenek az irodában, és nem mindegy milyen hangulatban. Máshogy fog teljesíteni az a dolgozó, aki egy sötét sarokban, magát összehúzva dolgozik, mint az, aki egy ablakokkal teli, kellemesen tágas helyiségben végzi feladatát. A belsőépítészeti tervezéskor ne becsüljük le a természetes fény erejét, mert azt később lámpafénnyel hiába is próbálnánk helyettesíteni.

Pihenő szoba kialakítása

A megfelelő munkakörnyezet kialakítása mellett ne feledkezzünk meg a szünetekben használt pihenő helyiségekről sem. Szükség van egy helyre, ahol a dolgozók relaxálni tudnak, esetleg megoszthatják egymással ötleteiket.

Bár elképzelhető, hogy az igényes belsőépítészet kialakítása először nagy kiadásnak tűnhet, de hosszú távon biztosan gazdaságosabb, mint egy tervezés nélkül berendezett iroda. Egy rosszul funkcionáló iroda nem csak frusztráló lehet, de a produktivitást is csökkenti.

Ha szeretné kialakítani, vagy felújítani irodahelyiségét, forduljon hozzánk bizalommal! A Formative Zrt.-re számíthat a tervezésben, gyártásban, és kivitelezésben is! Tekintse meg referenciamunkáinkat honlapunkon, a www.formative.hu webcímen, és vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-1-297-0562, +36-1-297-0563 telefonszámok valamelyikén, illetve az info@formative.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
31021191 - customer paying in coffee shop using touchscreen
Egy sikeres kereskedelem titka

Napjainkban egy sikeres vállalkozást működtetni nem egyszerű feladat, főként, ha kereskedelmi cégről van szó. A folyton változó igények, a telített...

Close