Kövess minket!
  
     

Hogyan készüljünk fel egy céges bemutatóra?

Hogyan készüljünk fel egy céges bemutatóra?
2017, március 9.

Amikor cégünk debütál, új profilra vált, új arculatot kap, vagy csak a reklámozás kedvéért, de olykor előfordul, hogy össze kell hívnunk egy sajtótájékoztatót, céges bemutatót. Ezek remek alkalmak arra, hogy vállalkozásunk elterjedjen a köztudatban, megmutathassuk, kik vagyunk mi, mit csinálunk, és, hogy milyen jól csináljuk azt. Ezekre az alkalmakra azonban illik 100%-osan felkészülni, előre megtervezni mindent.

Fontos, hogy, ha termékgyártással, szolgáltatással foglalkozunk, gondoljunk a reklámkiadványok készíttetésére. Ez lehet színes vagy fekete-fehér, de ügyeljünk arra, hogy izgalmas és képekkel teli legyen, és persze informatív is. A termékkatalógusok készítése nem csak ezen alkalmakra, de egyébként is előnyökkel járhat, hiszen az üzletben, egy tárgyaláson vagy a megrendelőnek nem árt, ha tudunk referenciát mutatni. A termékkatalógus legyen gazdag, tele információkkal, és lehetőleg az illusztrációk saját képek legyenek.

Prospektus készítésénél azt tartsuk szem előtt, hogy az információ tömör és velős legyen benne – a képek és a szövegek mind-mind késztessék arra az azt olvasót, hogy többet akarjon megtudni vállalatunkról.  Épp annyi információt kell adnunk, hogy az olvasó kíváncsivá váljon.

Természetesen nagyon fontos meghívót készíteni, lehetőleg vállalatunk témájának jegyében. Ügyeljünk arra, hogy pontosan legyen rajta a meghívottak neve, beosztása, munkahelyének neve. Mindenképpen tartalmaznia kell a pontos helyszint, időt és elérhetőséget (e-mail, telefon, weboldal), valamint a vállalatunk és annak vezetőjének a nevét, és esetleg az ő elérhetőségeit is.

Velünk gyerekjáték a céges bemutató megtervezése! Nem kell rágódnia azon, hogy milyen cég vállalna magas minőségű prospektuskészítést vagy meghívónyomtatást, hiszen mi minden céges kelléket kinyomtatunk Önnek!

Keresse fel honlapunkat a bővebb információkért a www.raszernyomda.hu címen! Telefonos elérhetőségünk a 36-1/237-0076, e-mail címünk pedig a kereskedelem@raszernyomda.hu és a zoltan.pokorny@raszernyomda.hu!

Válassza ki, álmodja meg, mi pedig megvalósítjuk!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
Ezért érdemes márkafüggetlen autóbontót választania!
Ezért érdemes márkafüggetlen autóbontót választania!

Megbízható autóbontóra számtalan alkalommal lehet szükségünk az életünk során. Akármennyire vigyázzunk is a személyautónkra, sokszor kerülhetünk olyan helyzetbe, hogy sürgősen...

Close