Kövess minket!
  
     

Frissesség és megbízhatóság: hűtős teherautó nélkül ne induljon útnak!

Frissesség és megbízhatóság: hűtős teherautó nélkül ne induljon útnak!
2017, október 31.

Az ételek minősége összetett dolog, a frissesség pedig minden kétséget kizáróan az egyik a főbb kritériumok között. A friss alapanyagokból készült étel minél tovább megőrzi kiváló minőségét, ha megfelelő körülmények között tárolják, tehát az étel típusához illő hőmérsékleten. Egy hűtőberendezés éppen ezért mindennapjaink létfontosságú berendezése, melyekből ma már négykeréken guruló változatokra is nagy szükség van!

A hűtős teherautók nélkül csak nehézkesen lehetne megoldani az ételszállítást és ez azt eredményezné, hogy az éttermekben, rendezvényeken korlátozott ideig lehetne frissen tartani az ételt, ami egyetlen vendéglátónak sem kedvez. Egy megbízható, jól felszerelt, lelkiismeretesen karbantartott, korszerű és az előírásoknak eleget tevő hűtős teherautó legyőzi az akadályokat, versenyt fut az idővel, kitolja a romlandóság határait! Az ételek frissen tartásához, illetve azok gyors, megbízható szállításához egy hűtős teherautó bérlés elengedhetetlen!

Ismerje meg Ön is cégünk, a Horhe Team 2011 Kft. szolgáltatásait, melynek keretein belül könnyedén bérelheti ki az éppen szükséges paraméterekkel bíró járművet! A www.hutosteherautoberles.eu weboldalunkon megismerheti a részleteket és a feltételeket, nézzen körül bátran! Ne bízza a véletlenre ételei frissességét, ne kockáztassa vendégei, vásárlói egészségét, hanem válasszon minket és hűtős teherautó bérlést! Megbízhatóságunkat, magas színvonalon működő szolgáltatásunkat mi sem bizonyítja jobban, mint elégedett megrendelőink sora. Kiemelt partnereink között szerepel a dán és orosz nagykövetség, a KFC, a McDonald’s, a Pick, de állatgyógyászati vakcinagyártó cégek is rendszeresen igénybe veszik szolgáltatásainkat.

Megadott elérhetőségeinken, a hutosautoberles@gmail.com e-mail címen, illetve a +36-30-491-46-47-es telefonszámon Ön is felveheti velünk a kapcsolatot! Legyen elégedett és visszatérő partnereink egyike, ha az a célja, hogy megbízható szolgáltatót találjon hűtős teherautó bérléshez, méghozzá hosszú távra!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
diadem.hu.17.10
A csapatépítő tréning számtalan előnye

Egy vállalkozás sikere azon is múlik, hogy a munkavállalók hogyan tudnak együttműködni egymással. Mivel egy cégen belül általában rengeteg különböző...

Close