Kövess minket!
  
     

Forrasztás előtt áll? Válassza a Weller termékeit!

Forrasztás előtt áll? Válassza a Weller termékeit!
2017, január 31.

A Weller régóta vezető márka a forrasztástechnikai eszközök világában. Termékeik gyártása során mindig figyelik az aktuális technológiai fejlesztéseket, hogy saját forrasztástechnikai eszközeik minél innovatívabbak és jobb minőségűek lehessenek. Forrasztástechnikai eszközeik között találunk teljesen felszerelt Weller forrasztóállomásokat, de emellett külön is megvásárolhatjuk a részeket, például a Weller forraszópákát vagy akár külön a Weller pákahegyet is. A Weller termékeiről nyugodt szívvel ki lehet jelenteni, hogy az élen járnak a forrasztástechnika világában.

A Weller forrasztóállomások magas teljesítményüket sok esetben a kiváló Weller pákahegyeknek köszönhetik. A forrasztóállomások rendelkeznek biztonsági pákatartóval is, így kényelmesebbé és biztonságosabbá téve a Weller pákahegyekkel való munkát. Többféle típusú Weller pákahegy közül választhatunk munkafolyamattól függően, más gyártmány kell a nagy hőszükségletű forrasztási munkákhoz és a mikroszkóp alatt végzett munkákhoz is. A Weller pákahegyek alkalmasak kis és nagy alkatrészek forrasztására is.

Azoknak, akik először terveznek forrasztani, ajánljuk egy Weller forrasztóállomás szett megvásárolását. A szettek általában tartalmaznak egy forrasztóállomást, és egy vagy több forrasztópákát biztonsági pákatartóval.

Amennyiben színvonalas gyártók termékei közül szeretné kiválasztani az Önnek megfelelő forrasztástechnikai eszközt, forduljon hozzánk bizalommal! Nálunk megtalálhatja a forrasztástechnikai eszközök javát, ráadásul webáruházunknak köszönhetően a keresés, illetve a beszerzés is egyszerű és kényelmes feladat. További információért látogasson el honlapunkra, a www.elgelectronic.hu webcímre, és tekintse meg webáruházunk széles választékát! Kérdés esetén bátran vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-1-789-0111-es telefonszámon, illetve az info@elgelectronic.hu e-mail címen! Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére a legkiválóbb forrasztástechnikai eszközökkel!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
Raktározási tippek
Raktározási tippek

Mindenkinek eljön az életében az a pillanat, amikor kénytelen elraktározni holmijainak egy részét. Ennek több oka is lehet, például kisebb...

Close