Kövess minket!
  
     

Érvek a fénymásológép bérlés mellett

Érvek a fénymásológép bérlés mellett
2017, szeptember 27.

Egy iroda életében előbb-utóbb meg kell hozni azt a döntést, hogy béreljenek vagy vegyenek egy fénymásológépet, hiszen a gördülékeny munkavégzéshez elengedhetetlen a készülék. Az, hogy kinek melyik az ideális megoldás, irodánként eltérhet, de a kisebb költségvetésű cégeknek érdemes fénymásológép bérlés mellett dönteni.

A kis költségvetéssel gazdálkodó cégek életében kétszeresen rossz döntés fénymásológépet vásárolni. Először is túlságosan megterhelő kiadás egy nagy teljesítményű, modern fénymásológép megvásárlása, olcsóbb és elavult fénymásológépre pedig nem érdemes pénzt költeni. Másrészt mi történik, ha a fénymásológép egyszer csak meghibásodik? Egy kisebb cég életében végzetesek lehetnek a hirtelen kiadások, számukra kifejezetten fontos, hogy minden költséggel előre kalkulálni tudjanak.

A fénymásológép bérlés mellett szóló legerősebb érv, hogy előre számolni lehet a rá költött összeggel, ráadásul ez az összeg a töredéke annak, amit egy fénymásológép megvásárlásakor fizetünk ki. Ha pedig bármi meghibásodás történne a géppel, nem minket terhel a javítási költség, hanem a bérbeadót. Adózási szempontból is előnyös a fénymásológép bérlés, ugyanis a teljes bérlésre fordított összeg leírható költségként. Ha a bérlés mellett döntünk, megengedhetjük magunknak, hogy a legújabb technológiával készült fénymásolókkal dolgozhassunk úgy, hogy nem kell egy vagyont kifizetnünk érte. Ha pedig úgy alakulna a vállalat élete, hogy többé nincs szükség fénymásológépre, nem kell az eladással bajlódnunk, hiszen elég megszüntetnünk a bérlést. Akkor is választhatjuk a fénymásológép bérlést, ha előbb-utóbb saját fénymásológépet szeretnénk, ugyanis bizonyos bérleti szerződések úgy vannak kialakítva, hogy a futamidő lejárta után a saját tulajdonunkba kerüljön a fénymásológép.

Kedvező feltételekkel szeretne fénymásológépet bérelni? Forduljon bizalommal a Büro 44 Irodatechnikai Kft.-hez! További információért látogasson el honlapunkra, a www.buro44.hu webcímre, és tekintse meg szolgáltatásainkat! Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-1-221-8175-ös telefonszámon vagy az info@buro44.hu e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
kunstartachograf.hu_1709
Újdonság a tachográfok terén – Az automatikus pihenőidő rögzítése!

Akik a szállítmányozás terén sofőrként dolgoznak, vagy tömegközlekedési járművet vezetnek, számukra nem ismeretlenek a tachográfok, amelyek elengedhetetlenek e téren a...

Close