Kövess minket!
  
     

Építkezésekkel foglalkozó menedzser munkaköre

Építkezésekkel foglalkozó menedzser munkaköre
2014, február 3.

Nagyobb építkezések vagy beruházások során szükség lehet egy olyan szakember munkájára, aki kellően jártas mind az építőipar, mind a költségvetés terén. Az ilyen képzett szakembereknek kellő háttértudással kell rendelkezniük az építkezések mibenlétéről és lefolyásával kapcsolatban.

Ebbe az is beletartozik, hogy mely munkafolyamatok mennyi időt vehetnek igénybe, azoknál milyen fokú csúszásokkal kell számolni és ennek függvényében kialakítani egy reális költségvetést, mind a megrendelő, mind a munkavállaló felé.

A mai gazdasági helyzetben fontos, hogy mindkét fél reális számokkal kalkulálhasson a megegyezés során és ennek fényében eredményes munkát tudjanak végezni. Egyre nagyobb az igény az ilyen szakmai tudással rendelkező szakemberekre, hiszen napi szinten jelent problémát az, hogy a megbízott vállalkozók nem tudnak végezni a munkával az ígért időpontra vagy éppen plusz költségek árán tudják azt csak teljesíteni.

A másik oldala, hogy a megbízott nem tudja a felmerülő többletköltségeket finanszírozni, így okozva fennakadást a munkában. Bármelyik esetről is legyen szó, mindkét fél számára komoly kellemetlenséget jelent. Ennek megoldására, valamint elhárítására nyújt lehetőséget egy menedzseléssel foglalkozó szakember alkalmazása, aki fel tudja mérni a helyzetet és egy reális tervvel tud készülni.

Ne bízza a véletlenre beruházásának lebonyolítását, építkezzen tudatosan!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
tanacsadoceg.hu-menedzseles-1
A menedzselés alapjai

Egy menedzser legalapvetőbb szakmai tudása az, hogy tud bánni az emberekkel, még hozzá minden körülmények között! Rajta múlik, hogy milyen...

Close