Kövess minket!
  
     

Építésvezetés az igényeknek megfelelően

Építésvezetés az igényeknek megfelelően
2014, április 23.

Az igényeinket kiszolgáló és kényelmes otthon megteremtése mindenkinek egyformán igénye, hiszen a biztonságos háttér lehetőséget ad a nyugodt és kiegyensúlyozott élet kialakításra, hozzájárul a biztonságérzethez és meleg családi fészket biztosít a felnövekvő generációk számára. A magánépítkezések folyamán azonban gyakori jelenség, hogy a leendő ingatlan tulajdonosok laikusként fognak bele az összetett és hosszadalmas feladatsorba, ezáltal megannyi nehézséggel és buktatóval kell szembenézniük.

Profi segítség

A magánépítkezések alkalmával a család, barátok és egyéb hozzátartozók szívesen ajánlják fel segítségüket, azonban gyakran ez sem számít szakszerű segítségnek, ezért sokkal kifizetődőbb a profi segítség igénybevétele az építésvezetéssel. Az építésvezetés egy igen összetett és különálló egységekre bontható folyamat, amely lehetővé teszi, hogy a saját igényeinknek megfelelően vegyük igénybe, például:

  • A kezdeti munkálatoktól a végleges kivitelezésig.
  • Egyes munkafázisokat lefedve, pl.: szerkezeti kivitelezés, műszaki kivitelezés, stb.
  • Előre megbeszélt esetekben, pl.: garanciális munkálatok során, munkaterületek ellenőrzése, építés során keletkező hulladékok szakszerű kezelése és elszállítása, jogi dokumentumok intézése, stb.

A tudatos és előrelátó tervezés és kivitelezés célravezető megoldás lehet magánépítkezések során, melyben az építésvezetésben résztvevő szakemberek minden szükséges információval és szakszerű segítségnyújtással áll a partnerek rendelkezésére.

Kérjen szakszerű és minőségi segítséget!

A Fel-Építő Kft. sok éves szakmai múltjával és tapasztalatával a személyes igényekhez illeszkedő építésvezetési szolgáltatási rendszerrel áll minden kedves meglévő és leendő ügyfele rendelkezésére, hogy az építkezés folyamatai zökkenőmentesen és eredményesen haladjanak, valamint Ön gazdaságos megoldást kaphasson problémáira. Tekintse meg a www.felepito.hu weblapunkat és tájékozódjon szolgáltatásainkról bővebben, valamint egyéb információkért, kérdés esetén keressen minket bizalommal a 06/30-9329-401-es telefonszámon, illetve az info@felepito.hu e-mail címen és kollégáink mindenben állnak rendelkezésére!

Válasszon profi segítséget, hogy megvalósíthassa álmait és igazi otthont teremthessen szeretteinek!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
felepito.hu
Komplex szolgáltatások a gazdaságos építkezésért!

Mindenki álma egy kényelmes és meghitt otthon, ahol megpihenhetünk a hosszú és stresszes hétköznapok után, kellemes estéket tölthetünk el barátaink...

Close