Kövess minket!
  
     

Egyedi reklámédességek minden alkalomra

Egyedi reklámédességek minden alkalomra
2014, november 13.

A különböző céges reklámajándékok napjainkban igen széles palettán mozognak, hiszen a modern és sikeres üzleti és vállalati tevékenységek elengedhetetlen reklámeszközei a különféle kisebb-nagyobb céges ajándékok. A változatos lehetőségek között manapság egyre szélesebb körben elterjedt és sikeresen bevezetett reklámajándékok az eltérő kategóriákba tartozó édességek, hiszen ezek nem csupán ízletes ajándékoknak számítanak, de a törődés és megbecsülés gesztusát is hordozzák.

Reklámédességek gazdag kínálata

A különféle reklámédességek alkalomtól függően önállóan és ajándékcsomagban is kiváló választást jelentenek a céges sikerek elérése érdekében:

  • Promóciós ajándékként kínálva: Vásárok, workshopok, kiállítások és egyéb kitelepülések
  • Apró ajándékként kínálva: Irodákban, konferenciákon, tárgyalásokon, üzleti megbeszéléseken
  • Ajándékcsomagban vagy díszcsomagolásban kínálva: Jelentősebb ünnepeken dolgozók, vezetők, partnerek vagy ügyfelek részére, például karácsony, vagy nőnap
  • Egyéb lehetőségek

A reklámédességek csomagolása az esetek többségében tetszőlegesen logózható, grafikával ellátható, valamint számos módon a megrendelő vállalat arculatához igazítható. Ennek köszönhetően a finom ajándék méltó módon tükrözheti az ügyfelek vagy partnerek iránt érzett megbecsülést, valamint segíthet kialakítani a potenciális ügyfelekkel a sikeres kapcsolatot. Továbbá a reklámédességek között akadnak szezonális termékek, valamint kapcsolható árucikkek, például karácsonyi sütemények, mézeskalács, méz, vagy szörpök, melyekkel kiegészítve ajándékunkat remek gesztust tehetünk bárki irányába.

Megbízható minőség és gazdag termékkínálat!

A Duál Reklám Stúdió és Kereskedelmi Kft. széles termékkínálattal és változatos szolgáltatási rendszerrel áll minden új és meglévő ügyfele rendelkezésre, hogy a mai korszerű reklámeszközök elvezethessék Önt a kívánt sikerekhez. Tekintse meg gazdag választékunkat a www.dualreklam.hu weboldalunkon, melyek között egyedi reklámédességek széles kínálata is megtalálható, valamint bővebb tájékoztatásért keressen minket bizalommal a dual@dualreklam.hu e-mail címen, valamint érdeklődjön kerületi képviselőink elérhetőségein!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
raklapraklap.hu
A környezettudatosság és a raklapgyártás

Modern világunkban a mértéktelen energia- és nyersanyag felhasználás következtében a környezetterhelés és környezetszennyezés folyamatosan növekvő problémát jelent. Ez a különböző...

Close