Kövess minket!
  
     

Cukrászdát szeretne nyitni? Ezekre a gépekre szüksége lesz

Cukrászdát szeretne nyitni? Ezekre a gépekre szüksége lesz
2016, december 1.

Minden édesszájú ember legalább egyszer álmodozott már egy saját cukrászda megnyitásáról, ahol egész nap cukorillat lengi be a levegőt, és a pulton sorakoznak a színesebbnél-színesebb, habosabbnál-habosabb sütemények. Akik szeretnek sütni, és jó képességük is van hozzá, kitartással és munkával eljuthatnak oda, hogy cukrászdát nyissanak. Persze nem csak a cukrászokból lehet cukrászdatulajdonos, úgy is belevághatunk egy ilyen üzletbe, hogy mi magunk egy rétest se tudnánk összedobni. Ami viszont mindenképp elengedhetetlen egy induló cukrászdánál, az a megfelelő cukrászipari gépek beszerzése.

Nem érdemes félvállról venni a cukrászipari gépek kiválasztását, ugyanis ezek minősége nagyban hozzá fog járulni a sütemények és péktermékek ízéhez és állagához is. Hiába alkalmazzuk a legjobb cukrászokat, ha a gépeink silányak. Először is kemencét kell szereznünk, mely főként a pékáru készítésénél lesz fontos. Választhatunk az etázs kemencék, forgókemencék, és látványkemencék közül. Szintén elmaradhatatlan cukrászipari gépek a dagasztógép és tésztaosztó, mely azonos súlyú és alakú adagokra választja szét a tésztát. A tésztával való munkához szükségünk van még tésztasodró- és nyújtó gépre, illetve kelesztőgépre is.

A sütemények készítésekor nagy hasznát vehetjük egy ipari habverőnek, lisztrostának és a fánksütő gépnek is. Ezen kívül persze még rengeteg minden másra is szükség van egy cukrászda beindulásához, de talán a legfontosabb cukrászipari gépeket megemlítettük a cikkünkben. Ha cukrászda nyitásán gondolkodik, és nem tudja, honnan szerezze be a legfontosabb gépeket, forduljon hozzánk bizalommal! Látogasson el honlapunkra, a www.sutoiparigep.hu oldalra, és tekintse meg cukrászipari gépeink széles választékát! Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-70-324-3566-os telefonszámon, illetve a gastrobaking@gmail.com vagy a gastrobaking@yahoo.com e-mail címek valamelyikén!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
holzfabrik-hu-16-nov
Miért jár jobban, ha az egyedi faládák mellett dönt?

Előfordult már Önnel, hogy hiába keresgélt mindenhol, nem talált a szabványtermékek között olyan faládát, amilyenre szüksége lett volna? Egyedi faláda...

Close